×
×

کمیسیون غصب زمین‌ها در فراه: حدود 900 هزار جریب زمین از غصب آزاد شد

  • کد نوشته: 46763
  • 10 دلو 1403
  • مسئولان کمیسیون جلوگیری و استرداد اراضی اماراتی در ولایت فراه اعلام کردند که در طی دو سال اخیر، ۹۷۸۰۰۰ جریب زمین از غصب آزاد شده است و روند بازپس‌گیری تمامی زمین‌های غصب شده در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت همچنان ادامه دارد.
    کمیسیون غصب زمین‌ها در فراه: حدود 900 هزار جریب زمین از غصب آزاد شد

    مسئولان کمیسیون جلوگیری و استرداد اراضی اماراتی در ولایت فراه اعلام کردند که در طی دو سال اخیر، ۹۷۸۰۰۰ جریب زمین از غصب آزاد شده است و روند بازپس‌گیری تمامی زمین‌های غصب شده در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت همچنان ادامه دارد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، مولوی شاه محمد سروری، رئیس کمیسیون، اظهار داشت که از زمان تأسیس این کمیسیون، 279 هزار و 371 جریب زمین در مرکز فراه و تمامی ولسوالی‌ها پس گرفته شده و از غصب 698 هزار و 674 جریب زمین جلوگیری به عمل آمده است.

    او همچنین تأکید کرد که هرگونه تلاش برای غصب اراضی دولتی با واکنش نیروهای امنیتی مواجه خواهد شد و متخلفان به محکمه شرعی تحویل داده می‌شوند.

    وی تصریح کرد: «هیچ کس اجازه ندارد اراضی اماراتی، بیت الله و زمین‌های مرده را غصب کند».

    این در حالی است که در ولایت‌های دیگر هم این چنین اقدامات از سوی ارگان مربوطه انجام شده است.

    در ولایت هرات زمین‌های مختلف در نقاط شهر و ولسوالی ها دوباره به دولت بازگشتانده شده است.

     

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.