×
×

رد پیشنهاد ایران؛ نفت برنت دوباره بالای ۱۰۷ دالر رفت

  • کد نوشته: 63155
  • 06 میزان 1405
  • قیمت نفت برنت در معاملات روز دوشنبه بیش از یک درصد افزایش یافت و در مقاطعی به بالای ۱۰۷ دالر در هر بشکه رسید؛ افزایشی که در پی تحولات مربوط به جنگ ایران و امریکا و وضعیت تنگه هرمز رخ داد.
    رد پیشنهاد ایران؛ نفت برنت دوباره بالای ۱۰۷ دالر رفت

    قیمت نفت برنت در معاملات روز دوشنبه بیش از یک درصد افزایش یافت و در مقاطعی به بالای ۱۰۷ دالر در هر بشکه رسید؛ افزایشی که در پی تحولات مربوط به جنگ ایران و امریکا و وضعیت تنگه هرمز رخ داد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: این افزایش پس از آن صورت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، پیشنهاد ایران برای بازگشایی تنگه هرمز و ازسرگیری مذاکرات صلح در یک بازه هفت‌روزه را رد کرد.

    پیشنهاد تهران از طریق میانجی‌ها به واشنگتن منتقل شده بود و ایران گفته بود در صورت فراهم‌شدن شرایط مورد نظر، امکان بازگشت رفت‌وآمد عادی کشتی‌ها در تنگه هرمز ظرف هفت روز وجود دارد.

    ترامپ با رد این پیشنهاد گفت توافق مطرح‌شده برای واشنگتن قابل قبول نیست. تنگه هرمز یکی از مسیرهای مهم انتقال نفت جهان است و هرگونه اختلال در رفت‌وآمد کشتی‌ها می‌تواند بر بازار انرژی تأثیر بگذارد.

    در همین حال، ترامپ گفته است انتظار دارد جنگ با ایران در نهایت پایان یابد و پس از کاهش تنش‌ها، قیمت نفت نیز کاهش پیدا کند. با این حال، واکنش بازار در معاملات اخیر نشان داده است که ادامه بن‌بست دیپلماتیک همچنان از عوامل اثرگذار بر قیمت نفت است.

    نویسنده: روح الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *