×
×

پاکستان و داعش؛ بازی خطرناک در مرزهای افغانستان

  • کد نوشته: 63151
  • 06 میزان 1405
  • در این پادکست، نقش پاکستان، اتهام استفاده ابزاری از داعش، وضعیت نیروهای پیشین افغانستان و پیامدهای تداوم این رقابت امنیتی بررسی شده است.
    پاکستان و داعش؛ بازی خطرناک در مرزهای افغانستان

    در پی درگیری‌های اخیر در ولسوالی کامدیش نورستان، وزارت دفاع امارت اسلامی افغانستان گفته است که گروه‌هایی شامل اعضای داعش و شماری از نظامیان پیشین افغانستان، با حمایت نیروهای پاکستانی از آن‌سوی خط دیورند وارد افغانستان شده‌اند. بر اساس این خبر، ۲۸ نفر کشته و ۳۲ نفر بازداشت شده‌اند.

    اما پرسش اصلی این پادکست فراتر از یک درگیری مرزی است: اگر استفاده از گروه‌های مسلح و شبکه‌های نیابتی به ابزار سیاست امنیتی تبدیل شود، پیامد آن برای افغانستان و کل منطقه چه خواهد بود؟

    در این پادکست، نقش پاکستان، اتهام استفاده ابزاری از داعش، وضعیت نیروهای پیشین افغانستان و پیامدهای تداوم این رقابت امنیتی بررسی شده است.

    نویسنده: یحیی فولادی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *