×
×

همایش بزرگ اقتصادی در هرات؛ حمایت از صنایع کوچک و ایجاد تعادل در واردات و صادرات

  • کد نوشته: 46932
  • 16 دلو 1403
  • در یک نشست اقتصادی که با حضور سرمایه‌گذاران کوچک و مسئولان حکومتی در هرات برگزار شد، راهکارهای تقویت صنایع کوچک و تحقق خودکفایی اقتصادی کشور مورد بررسی قرار گرفت.
    همایش بزرگ اقتصادی در هرات؛ حمایت از صنایع کوچک و ایجاد تعادل در واردات و صادرات

    در یک نشست اقتصادی که با حضور سرمایه‌گذاران کوچک و مسئولان حکومتی در هرات برگزار شد، راهکارهای تقویت صنایع کوچک و تحقق خودکفایی اقتصادی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، حمیدالله خادم، رئیس اتاق صنایع و معادن هرات در این همایش، راه‌اندازی چنین برنامه‌هایی را برای تشویق سرمایه‌گذاران صنایع کوچک موثر دانسته و گفته استفاده از تولیدات داخلی می‌تواند به رشد صنعت‌گران تاثیرات مثبتی داشته باشد.

    او افزود حکومت در راستای منع واردات کالاها مشابه لازم است تا با صنعت‌کاران همکاری کند.

    وی عنوان کرد که بسیاری از اقلام وارداتی می‌توانند توسط تولیدکنندگان داخلی تأمین شوند و نیاز کشور را برطرف کنند.

    در همین حال، مولوی نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در این همایش پیرامون اهمیت صنایع کوچک و نقش آن در توسعه اقتصادی کشور صحبت کرد و از سرمایه‌داران خواست تا از ثروت اندوخته‌شان برای سرمایه‌گذاری در بخش صنایع کوچک که نیاز مبرم جامعه است، هزینه کنند.

    او گفت: «صنایع کوچک می‌توانند به عنوان موتور محرک اقتصاد عمل کنند و ما باید از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کنیم».

    والی هرات در ادامه از فراهم کردن تسهیلاتی چون توزیع زمین، تأمین انرژی برق و امنیت کامل به سرمایه‌گذاران اطمینان داد و وعده داد که هیچ واسطه‌ای میان اداره محلی و سرمایه‌گذاران نخواهد بود.

    او افزود: «هر صنعت‌کار و سرمایه‌گذار در صورت مواجه با مشکل می‌تواند بدون هیچ واسطه‌ای به مقام ولایت مراجعه کند و یا از طریق شماره‌های ارتباطی با ما تماس بگیرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن به مشکلشان رسیدگی شود».

    در این نشست، چالش‌های موجود نیز به صراحت مطرح شد و سرمایه‌گذاران کوچک بر این نکته تأکید کردند که با اجرای طرح‌های حمایتی و فراهم کردن شرایط مناسب، می‌توان به آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد کشور امیدوار بود.

    از سویی هم، والی هرات همچنین ضمن ابراز نگرانی از بیلانس بالای واردات خارجی، از کسانی که در افکارشان واردات خارجی را به تولیدات داخلی ترجیح می‌دهند، سخت انتقاد کرد و بیان داشت: «باید همه سرمایه‌گذاران، علما، دانشمندان، رسانه‌ها و دانشگاه‌ها با یک حرکت همگانی به سمتی برویم که از هرات، شهر صنعتی بسازیم تا در آینده نه چندان دور، در میزان واردات و صادرات تعادل ایجاد شود».

    این همایش بزرگ به هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر هرات برگزار شده و ضمن صحبت پیرامون اهمیت جنبه‌های مادی و معنوی سرمایه‌گذاری در بخش صنایع کوچک در کشور، علما، سرمایه‌گذاران و صنعت‌کاران به گرمی از آن استقبال کردند.

    علاقمندان و سرمایه‌داران نیز از آمادگی خود برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مورد نیاز صنایع کوچک و فعال‌سازی بیشتر کارخانه‌ها در شهرک صنعتی هرات به اداره محلی اطمینان دادند.

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.