×
×

امر به معروف فراه:
در سال جاری از 27 ازدواج اجباری جلوگیری شده است

  • کد نوشته: 47794
  • 15 حوت 1403
  • مسئولان اداره امر بالمعروف و نهی از منکر ولایت فراه اعلام کردند که در سال جاری، علاوه بر حل ۲۲۵ مورد حقوقی زنان، از ۲۷ ازدواج اجباری نیز جلوگیری شده است.
    در سال جاری از 27 ازدواج اجباری جلوگیری شده است

    مسئولان اداره امر بالمعروف و نهی از منکر ولایت فراه اعلام کردند که در سال جاری، علاوه بر حل ۲۲۵ مورد حقوقی زنان، از ۲۷ ازدواج اجباری نیز جلوگیری شده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، مولوی عبدالمجید صمیم، رئیس امر به معروف و نهی از منکر ولایتفراه گفت که این اقدامات شامل بررسی ۴۷ موضوع مربوط به حقوق ارث زنان و بازگرداندن حقوق دیگر آنان نیز می‌شود.

    وی تأکید کرد که هیچ‌کس حق ندارد به ازدواج اجباری زنان اقدام کند و با متخلفان به طور قانونی برخورد خواهد شد.

    آقای صمیم همچنین اشاره کرد که محتسبین این اداره از طریق منبرها در مرکز و ولسوالی‌های فراه به ترویج حسن خلق و جلوگیری از اعمال بد و ازدواج‌های اجباری می‌پردازند.

    این در حالی است که در ولایت هرات هم اداره امر به معروف تاکنون از چندین رویداد ازدواج اجباری جلوگیری کرده است.

     

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.