×
×

سقوط اتوبوس در دره‌ای در بلوچستان پاکستان ۴۰ کشته برجا گذاشت

  • کد نوشته: 61263
  • 12 سرطان 1405
  • سقوط یک اتوبوس مسافربری به دره‌ای کوهستانی در ایالت بلوچستان پاکستان دست‌کم ۴۰ کشته و هشت زخمی برجا گذاشت.
    سقوط اتوبوس در دره‌ای در بلوچستان پاکستان ۴۰ کشته برجا گذاشت

    سقوط یک اتوبوس مسافربری به دره‌ای کوهستانی در ایالت بلوچستان پاکستان دست‌کم ۴۰ کشته و هشت زخمی برجا گذاشت.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد؛ مقام‌های محلی پاکستان اعلام کرده‌اند که این حادثه صبح امروز جمعه، ۱۲ سرطان، در منطقه کوهستانی «داناسر» در ناحیه ژوب، نزدیک مرز ایالت خیبرپختون‌خوا رخ داده است.

    براساس گزارش رسانه‌های پاکستانی، این اتوبوس از شهر کویته به مقصد پیشاور در حرکت بود که به گفته شاهد ریند، سخنگوی دولت بلوچستان، به دلیل سرعت زیاد از کنترل راننده خارج شد و به دره سقوط کرد.

    به گفته او، در این رویداد دست‌کم ۴۰ نفر جان باخته و هشت نفر دیگر زخمی شده‌اند.

    سخنگوی دولت بلوچستان افزوده است که شمار قربانیان به این دلیل بالا بوده که اتوبوس علاوه بر مسافران خود، شماری از سرنشینان یک اتوبوس دیگر را که در مسیر دچار خرابی شده بود نیز انتقال می‌داد. به گفته او، ازدحام مسافران ممکن است در شدت این حادثه نقش داشته باشد.

    در پی وقوع این رویداد، آصف‌علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان، با ابراز تأسف، به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفته و خواستار رسیدگی فوری به زخمی‌ها و بررسی علت حادثه شده است.

     

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *