×
×

گفتگوی پاکستان و سویس درباره روند گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

  • کد نوشته: 60815
  • 23 جوزا 1405
  • در ادامه تماس‌های دیپلماتیک درباره تحولات مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا، وزیران امور خارجه پاکستان و سوئیس بر تداوم رایزنی‌ها و حمایت از مسیرهای دیپلماتیک تأکید کردند.
    گفتگوی پاکستان و سویس درباره روند گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

    در ادامه تماس‌های دیپلماتیک درباره تحولات مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا، وزیران امور خارجه پاکستان و سوئیس بر تداوم رایزنی‌ها و حمایت از مسیرهای دیپلماتیک تأکید کردند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: به گزارش منابع خبری، محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، امروز برای دومین بار در ۲۴ ساعت گذشته با ایگنازیو کاسیس، وزیر امور خارجه سوئیس، گفت‌وگو کرد.

    در این گفت‌وگوها دو طرف از پیشرفت‌های امیدوارکننده در مسیر تفاهم میان ایران و آمریکا استقبال کرده و ابراز امیدواری کردند این روند در آینده نزدیک به تقویت صلح و ثبات در منطقه منجر شود.

    همچنین طرفین بر ادامه تماس‌های نزدیک و هماهنگی‌های دیپلماتیک تأکید کردند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *