×
×

هشدار درباره تشدید بحران آب و خطر فرونشست زمین در کابل

  • کد نوشته: 62420
  • 03 سنبله 1405
  • رئیس روابط اقتصادی وزارت امور خارجه افغانستان با جدی خواندن بحران کمبود آب در کابل، درباره پیامدهای استخراج بی‌رویه آب‌های زیرزمینی و افزایش خطر فرونشست زمین در پایتخت هشدار داده و بر تسریع اقدامات برای مدیریت این بحران تأکید کرده است.
    هشدار درباره تشدید بحران آب و خطر فرونشست زمین در کابل

    رئیس روابط اقتصادی وزارت امور خارجه افغانستان با جدی خواندن بحران کمبود آب در کابل، درباره پیامدهای استخراج بی‌رویه آب‌های زیرزمینی و افزایش خطر فرونشست زمین در پایتخت هشدار داده و بر تسریع اقدامات برای مدیریت این بحران تأکید کرده است.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: شفیع اعظم گفته است که بحران کمبود آب در کابل جدی‌تر از تلاش‌های جاری برای مقابله با آن است و ادامه استخراج بی‌رویه آب‌های زیرزمینی می‌تواند حتی با وقوع یک زمین‌لرزه خفیف، خطر فرونشست زمین را افزایش دهد.
    او خواستار تسریع تلاش‌ها برای مدیریت و مقابله با بحران آب در کابل شده است.
    این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شرکت امارتی فاضلاب شهر کابل به‌تازگی اعلام کرده است پس از روی‌کارآمدن امارت اسلامی، بیش از یک میلیون شهروند پایتخت به آب آشامیدنی صحی دسترسی پیدا کرده‌اند.
    در همین حال، حکومت برنامه‌هایی را برای مقابله با بحران آب کابل روی دست گرفته و تلاش‌ها برای انتقال آب دریای پنجشیر، بند شاه و عروس و للندر به پایتخت نیز ادامه دارد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *