×
×

پیمانه‌های تیل فروشان غور وسایل نقلیه را سیر نمی‌کند

  • کد نوشته: 2402
  • 17 حمل 1398
  • اداره نفت و گاز غور از آغاز روند نظارت از تیل فروشی‌ها در این ولایت خبر داده و می‌گوید تیل کم کیفیت با پیمانه‌های کوچک در غور به فروش می‌رسد.
    پیمانه‌های تیل فروشان غور وسایل نقلیه را سیر نمی‌کند

    محبوب اکبری، رئیس اداره نفت و گاز به خبرگزاری وطن24 گفت: از یک هفته به این طرف مطابق به دستور مقام‌های مرکزی، روند نظارت از تیل فروشان آغاز شده که در این قسمت مشکلاتی وجود دارد.

    او تصریح کرد: تیل فروشان در شهر فیروزکوه لیترهای شان از اندازه معین کم است و در قسمت ساختن پیمانه‌های فروش تیل تقلب کرده‌اند.

    آقای اکبری، از جمع‌آوری پیمانه‌های یک لیتری که کمتر از اندازه معیاری است خبر داد و افزود، مطابق به طرزالعمل استفاده کنندگان این پیمانه‌ها جریمه می‌شوند.

    رئیس نفت و گاز غور، به مردم اطمینان می‌دهد که پس ازین تیل فروشان نمی‌توانند به کیفیت و اندازه تیل ها تقلب کنند.

    باشندگان غور در گذشته نیز از کیفیت و نرخ تیل در این ولایت شاکی بودند.

    نویسنده: سید غفور هاشمی ثاقب
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.