×
×

پس‌لرزه‌های شکست انتخاباتی جمهوری‌خواهان؛ تهدید به استیضاح وزیر جنگ امریکا

  • کد نوشته: 64282
  • 14 عقرب 1405
  • در پی شکست انتخاباتی، یک عضو جمهوری‌خوانان هشدار داده است که در صورت کناره‌گیری نکردن پیت هگزث، وزیر جنگ این کشور، بار دیگر طرح استیضاح او را به جریان خواهد انداخت.
    پس‌لرزه‌های شکست انتخاباتی جمهوری‌خواهان؛ تهدید به استیضاح وزیر جنگ امریکا

    در پی شکست انتخاباتی، یک عضو جمهوری‌خوانان هشدار داده است که در صورت کناره‌گیری نکردن پیت هگزث، وزیر جنگ این کشور، بار دیگر طرح استیضاح او را به جریان خواهد انداخت.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: به گزارش خبرگزاری آناتولی، مسی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرده است که تنها در صورت استعفای هگزث، از ارائه دوباره طرح استیضاح او خودداری خواهد کرد.
    این نماینده جمهوری‌خواه همچنین به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته است که قصد دارد با بازگشت کنگره به جلسات در هفته آینده، روند رأی‌گیری درباره استیضاح وزیر جنگ را در مجلس نمایندگان آغاز کند.
    مسی در واکنش به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای، از عملکرد دولت دونالد ترمپ انتقاد کرده و گفته است که این شکست نتیجه یک عامل مشخص نبوده، بلکه از پیروی کورکورانه از رئیس‌جمهور امریکا ناشی شده است.
    در همین حال، چندین منبع جمهوری‌خواه به سی‌ان‌ان گفته‌اند که انتظار دارند طرح استیضاح هگزث به تصویب برسد.
    با این حال، مقام‌های کاخ سفید گزارش‌ها درباره احتمال برکناری وزیر جنگ را رد کرده‌اند. دونالد ترمپ نیز روز چهارشنبه با حمایت از هگزث گفته است که او «کار بسیار خوبی انجام می‌دهد».

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *