×
×

انتخابات امریکا؛ پیروزی دموکرات‌ها در شمارش اولیه آرا

  • کد نوشته: 64248
  • 13 عقرب 1405
  • در تازه‌ترین آمارهای اعلام‌شده از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، دموکرات‌ها در هر دو مجلس کنگره از جمهوری‌خواهان پیش افتاده‌اند و در ایالت‌های با سابقه جمهوری‌خواه، دموکرات‌ها به پیروزی رسیدند.
    انتخابات امریکا؛ پیروزی دموکرات‌ها در شمارش اولیه آرا

    در تازه‌ترین آمارهای اعلام‌شده از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، دموکرات‌ها در هر دو مجلس کنگره از جمهوری‌خواهان پیش افتاده‌اند و در ایالت‌های با سابقه جمهوری‌خواه، دموکرات‌ها به پیروزی رسیدند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: بر اساس آخرین ارقام منتشرشده، دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان ۱۳۴ کرسی و جمهوری‌خواهان ۸۴ کرسی به دست آورده‌اند.

    دموکرات‌ها همچنین تاکنون پنج کرسی را از جمهوری‌خواهان گرفته‌اند؛ رقابتی که در صورت تداوم این روند می‌تواند موازنه قدرت در مجلس را تغییر دهد.

    در مجلس سنا نیز شمارش فعلی از برتری دموکرات‌ها حکایت دارد: ۴۵ کرسی در برابر ۳۶ کرسی جمهوری‌خواهان. نتیجه نهایی به سرنوشت رقابت‌های باقی‌مانده و تکمیل شمارش آرا بستگی دارد.

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفته است اگر دموکرات‌ها کنترل کنگره را به دست بگیرند، در برابر طرح‌های قانونی آنان از حق وتوی ریاست‌جمهوری استفاده خواهد کرد.

    هم‌زمان، گزارش‌هایی از رقابت‌های مهم در ایالت‌های جنوبی منتشر شده است؛ از جمله پیروزی نامزدهای دموکرات در کارولینای جنوبی و تگزاس.

    این دو ایالت به نحوی از مراکز اصلی جمهوری‌خواهان به شمار می‌رود که دموکرات‌ها در آن جای پای باز کردند.

     

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *