×
×

وزیر داخله پاکستان: اقامت شهروندان افغانستان بدون مجوز در اسلام‌آباد ممنوع است

  • کد نوشته: 45035
  • 08 قوس 1403
  • محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، اعلام کرد که از ابتدای سال آینده میلادی، هیچ شهروند افغانستان بدون داشتن مجوز «عدم اعتراض» یا «ان او سی» اجازه اقامت در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، نخواهد داشت.
    وزیر داخله پاکستان: اقامت شهروندان افغانستان بدون مجوز در اسلام‌آباد ممنوع است

    محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان، اعلام کرد که از ابتدای سال آینده میلادی، هیچ شهروند افغانستان بدون داشتن مجوز «عدم اعتراض» یا «ان او سی» اجازه اقامت در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، نخواهد داشت.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، آقای نقوی این اظهارات را در حین بازدید از یک پروژه ساختمانی در منطقه «اف‌ات» مطرح کرد و بر ضرورت تنظیم اقامت شهروندان خارجی در اسلام‌آباد تأکید کرد.

    وی تصریح کرد: «پس از ۳۱ دسمبر، هر شهروند افغانستان که فاقد ان او سی باشد، باید اسلام‌آباد را ترک کند.»

    این اظهارات در حالی بیان می‌شود که برخی شهروندان افغانستان در پاکستان از افزایش محدودیت‌ها و فشارهای دولت پاکستان انتقاد کرده و نگران وضعیت خود هستند.

    از سویی‌هم، وزیر داخله پاکستان افغانستانی‌ها را متهم به حضور در شورش‌های این کشور علیه دولت نیز کرده و گفته است که چندین تن بازداشت شده‌اند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.