×
×

قرغیزستان پیشنهاد اروپا برای پذیرش مهاجران افغان و آفریقایی را رد کرد

  • کد نوشته: 63637
  • 23 میزان 1405
  • وزیر امور خارجه قرغیزستان می‌گوید کشورش با پیشنهادی از سوی نمایندگان اتحادیه اروپا برای پذیرش مهاجران از افغانستان و کشورهای آفریقایی در برابر فراهم‌شدن فرصت کار برای شهروندان قرغیزستان در اروپا، موافق نیست.
    قرغیزستان پیشنهاد اروپا برای پذیرش مهاجران افغان و آفریقایی را رد کرد

    وزیر امور خارجه قرغیزستان می‌گوید کشورش با پیشنهادی از سوی نمایندگان اتحادیه اروپا برای پذیرش مهاجران از افغانستان و کشورهای آفریقایی در برابر فراهم‌شدن فرصت کار برای شهروندان قرغیزستان در اروپا، موافق نیست.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: به گزارش خبرگزاری اینترفاکس، ژینبیک کولوبایف روز چهارشنبه، ۱۴ اکتوبر، در نشست کمیته پارلمانی قرغیزستان گفت که بیشکک حاضر نیست بر مبنای این پیشنهاد وارد مذاکرات هدفمند شود.

    کولوبایف افزود که شهروندان قرغیزستان می‌توانند به‌گونه مستقل برای رفتن به اروپا و کار در آن‌جا اقدام کنند.

    این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مدیریت مهاجرت و تقسیم مسؤولیت میان کشورهای اروپایی و کشورهای ثالث، همچنان از موضوعات مورد بحث در روابط مهاجرتی اروپا است.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *