×
×

ترامپ درباره نتانیاهو: همکاری خوبی داشته‌ایم، اما اعتماد ندارم

  • کد نوشته: 63659
  • 24 میزان 1405
  • دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، گفته است که در دنیای سیاست به هیچ‌کس اعتماد ندارد؛ اظهاراتی که در پاسخ به پرسشی درباره اعتماد او به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، مطرح شده است.
    ترامپ درباره نتانیاهو: همکاری خوبی داشته‌ایم، اما اعتماد ندارم

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، گفته است که در دنیای سیاست به هیچ‌کس اعتماد ندارد؛ اظهاراتی که در پاسخ به پرسشی درباره اعتماد او به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، مطرح شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ترامپ روز پنج‌شنبه، ۱۵ اکتوبر، در مصاحبه با شبکه نیوزمکس، در پاسخ به این پرسش که آیا به نتانیاهو اعتماد دارد، گفت: «راستش را بخواهید، در دنیای سیاست به هیچ‌کس اعتماد ندارم.»

    با این حال، رئیس‌جمهور امریکا از همکاری خود با نتانیاهو، به‌ویژه در جریان جنگ علیه ایران، تمجید کرد و گفت که رابطه بسیار خوبی با نخست‌وزیر اسرائیل داشته و ادعا کرده دو طرف به موفقیت‌هایی دست یافته‌اند.

    ترامپ در این مصاحبه همچنین ادعا کرد که اسرائیلی‌ها می‌خواهند او در انتخابات ۲۷ اکتوبر اسرائیل نقش داشته باشد. نتانیاهو در تلاش است بار دیگر پیروز شود و در مقام نخست‌وزیری باقی بماند.

    رئیس‌جمهور امریکا، با این حال، از اعلام تعهد برای مشارکت در کارزار انتخاباتی اسرائیل یا حمایت صریح از نتانیاهو خودداری کرد. او پیش‌تر نیز در مصاحبه‌ای با مجله تایم که اول اکتوبر منتشر شد، از اعلام حمایت مستقیم از نخست‌وزیر اسرائیل پرهیز کرده و گفته بود که اولویت اصلی‌اش کمک به دفاع از اسرائیل است.

    ترامپ در ادامه مصاحبه با نیوزمکس مدعی شد که در میان رأی‌دهندگان اسرائیلی محبوبیت زیادی دارد. او گفت که اگر شرایط نامزدی برای مقام نخست‌وزیری اسرائیل را می‌داشت، از حمایت گسترده برخوردار می‌شد.

    او با اشاره به میزان این حمایت ادعایی گفت: «مردم اسرائیل می‌گویند اگر من نامزد نخست‌وزیری می‌شدم، ۹۹ درصد آرا را به دست می‌آوردم.»

    نویسنده: احمد حسینی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *