×
×

وزارت اقتصاد بر همکاری بیشتر موسسات غیر حکومتی برای کمک به مهاجرین تاکید کرد

  • کد نوشته: 50800
  • 12 سرطان 1404
  • در نشستی که به ریاست دین محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد و رییس کمیته جلب و جذب کمک‌ها برای مهاجران عودت‌کننده برگزار شد، مسوولان موسسه‌های غیردولتی (انجوها) به بررسی چالش‌ها و نیازمندی‌های فوری مهاجران افغان اخراج شده از ایران در ولایت‌های هرات و نیمروز پرداختند.
    وزارت اقتصاد بر همکاری بیشتر موسسات غیر حکومتی برای کمک به مهاجرین تاکید کرد

    در نشستی که به ریاست دین محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد و رییس کمیته جلب و جذب کمک‌ها برای مهاجران عودت‌کننده برگزار شد، مسوولان موسسه‌های غیردولتی (انجوها) به بررسی چالش‌ها و نیازمندی‌های فوری مهاجران افغان اخراج شده از ایران در ولایت‌های هرات و نیمروز پرداختند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، آقای حنیف در این نشست بر اهمیت همکاری بیشتر موسسه‌های غیردولتی با مهاجران بازگشت‌کننده تأکید کرد و خواستار اقداماتی مؤثر برای تسهیل شرایط زندگی این افراد شد.

    وی همچنین به مسوولان انجوها اعلام کرد که نیازهای فوری این مهاجران باید در اولویت قرار گیرد و اقدامات لازم برای ارائه کمک‌های لازم انجام شود.

    براساس خبرنامه وزارت اقتصاد، مسوولان موسسه‌های غیردولتی نیز در این نشست اعلام آمادگی کردند تا در راستای رسیدگی به مشکلات مهاجران افغان در ولایت‌های هرات و نیمروز همکاری‌های بیشتری داشته باشند.

    این درحالی است که برخی موسسات بین‌‌المللی در کنار نهادهای حکومتی در مرز اسلام قلعه به مهاجرین خدمات رسانی می‌کنند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.