×
×

هشت ذخیره‌گاه آرد در فراه به دلیل احتکار مسدود شد

  • کد نوشته: 56067
  • 27 جدی 1404
  • در ادامه مبارزه با احتکار و گران‌فروشی در ولایت فراه، مسئولان کمیته کنترول قیمت‌ها و منع احتکار این ولایت هشت دکان آرد فروشی را به‌دلیل رعایت نکردن اصول تعیین‌شده مهر و لاک کردند.
    هشت ذخیره‌گاه آرد در فراه به دلیل احتکار مسدود شد

    در ادامه مبارزه با احتکار و گران‌فروشی در ولایت فراه، مسئولان کمیته کنترول قیمت‌ها و منع احتکار این ولایت هشت دکان آرد فروشی را به‌دلیل رعایت نکردن اصول تعیین‌شده مهر و لاک کردند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: عبدالغنی احسانی، آمر حکومت‌داری شهر و عضو کمیته کنترول قیمت‌ها و منع احتکار فراه گفت: این دکان‌ها به‌علت رعایت نکردن معیار تعیین‌شده برای وزن آرد از سوی این کمیته، در منطقه باغ‌نو مرکز ولایت فراه مهر و لاک گردیده‌اند

    به گفته وی، پس از تعیین وزن معیاری ۲۵ و ۵۰ کیلوگرام برای آرد، نظارت‌ها به‌گونه جدی در سطح بازارهای این ولایت جریان دارد و با متخلفان مطابق اصول برخورد می‌شود.

    آقای احسانی با تأکید بر معیاری‌سازی وزن آرد و سایر مواد خوراکی، به شهروندان فراه اطمینان داد که تلاش‌ها برای کنترول قیمت‌ها و جلوگیری از گران‌فروشی و کم‌فروشی به‌گونه دوامدار ادامه خواهد یافت.

    گفتنی است که از حدود یک ماه به این‌سو، روند بررسی وزن و قیمت آرد و دیگر مواد اساسی در بازارهای ولایت فراه تشدید شده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *