×
×

نمایشگاه سه‌روزه محصولات داخلی در فراه افتتاح شد؛ تأکید بر خودکفایی و جذب سرمایه‌گذاری

  • کد نوشته: 56039
  • 24 جدی 1404
  • نخستین نمایشگاه سه‌روزه محصولات و تولیدات داخلی در 50 غرفه با حضور مقام‌های محلی و با هدف حمایت از تولیدات داخلی، تقویت خودکفایی و جلب سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت، صنعت و برق فراه افتتاح شد.
    نمایشگاه سه‌روزه محصولات داخلی در فراه افتتاح شد؛ تأکید بر خودکفایی و جذب سرمایه‌گذاری

    نخستین نمایشگاه سه‌روزه محصولات و تولیدات داخلی در 50 غرفه با حضور مقام‌های محلی و با هدف حمایت از تولیدات داخلی، تقویت خودکفایی و جلب سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت، صنعت و برق فراه افتتاح شد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: نمایشگاه سه‌روزه محصولات و تولیدات داخلی روز گذشته با حضور ملا محمد حافظ مجاهد، والی فراه در مرکز این ولایت گشایش یافت.

    در مراسم افتتاح، والی فراه تقویت تولیدات داخلی را عامل اساسی خودکفایی دانسته و آن را مسوولیت مشترک همه شهروندان عنوان کرد.

    وی همچنان از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خواست تا در بخش برق و ایجاد کارخانه‌های تولیدی در فراه سرمایه‌گذاری کنند و افزود که زمین‌های وسیع زراعتی، فرصت‌های موجود و همکاری اداره محلی، زمینه مناسب برای هرگونه سرمایه‌گذاری را فراهم کرده است.

    در همین حال، محمد عبدالحي سباوون، رییس اطلاعات و فرهنگ فراه، با قدردانی از ریاست صنعت و تجارت و شرکت وهاج، بر بهبود کیفیت و افزایش کمیت تولیدات داخلی تأکید کرد.

    حمزه وهاج، رییس شرکت برگزارکننده نمایشگاه‌های وهاج گفت: این نمایشگاه با هدف رشد و حمایت از تولیدات داخلی و با مشارکت ۵۰ غرفه از سوی تاجران خرد، تولیدکنندگان و پیشه‌وران برگزار شده است.

    به گفته وی، در این نمایشگاه انواع صنایع دستی، قالین، مواد شوینده، مواد غذایی و محصولات زراعتی کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی به نمایش گذاشته شده است.

    جان‌آقا سرگلزایی، نماینده ریاست صنعت و تجارت فراه، نیز گفت که محصولات صنعتی این ولایت در سطح بین‌المللی به فروش می‌رسد و فراه در بخش زراعت و تولید مواد شوینده، به‌ویژه کود کیمیاوی و مواد شوینده، به حد خودکفایی رسیده است.

    از سوی دیگر، حاجی کمال‌الدین نورانی، نماینده کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی این نمایشگاه را برای رشد صنعت مؤثر دانسته و افزود که در صورت اختصاص زمین در شهرک صنعتی و حل مشکل برق، میزان تولیدات کارخانه‌ها تا ۲۰ برابر افزایش خواهد یافت.

    این نمایشگاه برای سه روز ادامه دارد و نخستین نمایشگاه از این نوع در ولایت فراه است که با همکاری ریاست صنعت و تجارت، اتاق زراعت و مالداری و شرکت برگزارکننده نمایشگاه‌های وهاج راه‌اندازی شده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *