×
×

نتانیاهو: تا پایان 2025 در سوریه می‌مانیم/ ما تعیین می‌کنیم چه چیزی برای اسرائیل مهم است

  • کد نوشته: 45672
  • 28 قوس 1403
  • یک روز پس از مصاحبه ابو محمد جولانی که از اسرائیل خواسته بود خاک سوریه را ترک کند، بنیامین نتانیاهو از عمق خاک سوریه اعلام کرد که اسرائیل حداقل تا پایان سال ۲۰۲۵ در این منطقه باقی خواهد ماند.
    نتانیاهو: تا پایان 2025 در سوریه می‌مانیم/ ما تعیین می‌کنیم چه چیزی برای اسرائیل مهم است

    یک روز پس از مصاحبه ابو محمد جولانی که از اسرائیل خواسته بود خاک سوریه را ترک کند، بنیامین نتانیاهو از عمق خاک سوریه اعلام کرد که اسرائیل حداقل تا پایان سال ۲۰۲۵ در این منطقه باقی خواهد ماند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، نتانیاهو در بازدید چند ساعته از بلندی‌های رشته کوه‌های جبل الشیخ، به همراه وزیر جنگ، رئیس ستاد ارتش، فرمانده منطقه شمالی و رئیس شاباک، این خبر را اعلام کرد.

    او تأکید کرد که در حال حاضر شرایطی فراهم است که می‌توانند مواضع خود را در منطقه مستحکم‌تر کنند و این حضور تا پایان سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

    نتانیاهو به تاریخ ۵۳ سال پیش اشاره کرد و گفت که در آن زمان نیز در این منطقه حضور داشته و با وجود تغییرات کم، اهمیت این منطقه برای اسرائیل در سال‌های اخیر به ویژه پس از تحولات اخیر در سوریه افزایش یافته است.

    در واکنش به سخنان جولانی، رهبر تحریرالشام نتانیاهو تصریح کرد که این اسرائیل است که تعیین می‌کند چه چیزی برای امنیت کشورش مهم است.

    تا کنون اسرائیل 370 کیلومتر از خاک سوریه را تصرف کرده و نگرانی‌ها از حضور دایمی این رژیم در سوریه افزایش یافته است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.