×
×

مرکز ارتوپیدی صلیب سرخ هرات، نقطه امیدی در میان چالش‌های زندگی معلولان

  • کد نوشته: 55181
  • 16 قوس 1404
  • مرکز ارتوپدی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ طی شش ماه گذشته بیش از سه هزار نفر از افراد دارای معلولیت را پذیرش و خدمات ارتوپدی و توان‌بخشی ارائه کرده است.
    مرکز ارتوپیدی صلیب سرخ هرات، نقطه امیدی در میان چالش‌های زندگی معلولان

    مرکز ارتوپدی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ طی شش ماه گذشته بیش از سه هزار نفر از افراد دارای معلولیت را پذیرش و خدمات ارتوپدی و توان‌بخشی ارائه کرده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: داکتر عبدالشکور حقبین، مسئول این مرکز، می‌گوید: «بیشتر کسانی که نزد ما می‌آیند، قربانی انفجار ماین‌ها، حوادث ترافیکی یا سقوط از ارتفاع هستند. هر یک از این بیماران، داستانی از مبارزه و پشتکار دارد.»

    او افزود که از آغاز سال جاری، مرکز موفق به تولید و توزیع ۴۷۸ ویلچر و ۴۳۲ عضو مصنوعی شده است.

    در بخش ساخت اندام‌های مصنوعی، داکتر محمدظاهر قادری توضیح می‌دهد که خدمات این مرکز تنها محدود به تجهیزات نیست: «ما سه حوزه اصلی داریم: بازتوانی فیزیکی، اجتماعی و ورزش. اصلاح ناهنجاری‌های حرکتی، تمرینات تخصصی و ساخت اعضای مصنوعی، زندگی افراد را دوباره به حرکت درمی‌آورد.»

    بیماران این مرکز می‌گویند حضور در اینجا بیش از صرف دریافت خدمات پزشکی است؛ اینجا جایی است که دوباره اعتماد به توانایی‌های خود را پیدا می‌کنند و روزهای سخت زندگی‌شان با امید جایگزین می‌شود.

    مسئولان صلیب سرخ می‌گویند که طی ۳۲ سال فعالیت در هرات، بیش از ۶۱ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش توان‌بخشی قرار گرفته‌اند.

    به گفته‌ی آنان، تنها در شش ماه گذشته، بیش از سه هزار نفر با قدم‌های کوچک و بزرگ خود به مسیر بازتوانی بازگشته‌اند، نمادی از امید و پایداری در میان دشواری‌های افغانستان.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *