×
×

فراه؛ برخورد قاطع با جادو و مشروبات الکلی: 21 تن بازداشت شدند

  • کد نوشته: 54918
  • 05 قوس 1404
  • اداره امر به معروف اعلام کرد که طی سال جاری دست‌کم 21 تن را به اتهام جادوگری و ساخت مشروبات الکلی در این ولایت بازداشت کرده‌ است.
    فراه؛ برخورد قاطع با جادو و مشروبات الکلی: 21 تن بازداشت شدند

    اداره امر به معروف اعلام کرد که طی سال جاری دست‌کم 21 تن را به اتهام جادوگری و ساخت مشروبات الکلی در این ولایت بازداشت کرده‌ است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مولوی عبدالحمید صمیم، رئیس امر به معروف فراه گفت: مأموران این اداره در عملیات جداگانه، دو زن و یک مرد را به ظن جادوگری در ولسوالی‌های بالابلوک و پشت‌کوه دستگیر کرده‌اند.

    او جادوگری را عملی مضر برای جامعه دانست و افزود که در جریان سال جاری نیز حدود ۱۵ تن دیگر در پیوند به این موضوع بازداشت شده‌اند.

    به گفته او، در مرکز فراه نیز سه تن به اتهام تولید شراب شناسایی و بازداشت شده‌اند.

    مولوی عبدالمجید صمیم با تأکید بر این‌که جادوگری و ساخت مشروبات الکلی «اعمال ناروا» هستند، گفت که این اداره تلاش‌های جدی برای جلوگیری از چنین فعالیت‌هایی روی‌دست دارد و اجازه نخواهد داد کسی دست به این کارها بزند.

    او افزود که افراد متهم پس از تکمیل بررسی‌ها به ارگان‌های عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

    براساس معلومات منابع محلی، از افراد بازداشت‌شده ابزار جادو، مقداری پول، کتاب‌ها، چهار بوتل شراب، یک کیلوگرام چرس و ۱۵ پاکت گولی نشه‌آور نیز به‌دست آمده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *