×
×

عواید شهرداری غور نزدیک به 50 میلیون افغانی رسید

  • کد نوشته: 59047
  • 30 حمل 1405
  • عواید شهرداری غور در سال گذشته به بیش از ۴۷ میلیون افغانی رسیده است؛ مسئولان از افزایش ۵ درصدی درآمدها خبر داده و آن را نتیجه بهبود مدیریت و گسترش خدمات شهری می‌دانند.
    عواید شهرداری غور نزدیک به 50 میلیون افغانی رسید

    عواید شهرداری غور در سال گذشته به بیش از ۴۷ میلیون افغانی رسیده است؛ مسئولان از افزایش ۵ درصدی درآمدها خبر داده و آن را نتیجه بهبود مدیریت و گسترش خدمات شهری می‌دانند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مسئولان در اداره شهرداری غور می‌گویند که در سال ۱۴۰۴، مجموع عواید این اداره به ۴۷ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۷۰۷ افغانی رسیده که در مقایسه با سال ۱۴۰۳ افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

    محمد اسحاق محمدی، مدیر عمومی عواید این اداره، گفته است که این درآمدها از منابع مختلفی از جمله کرایه جایدادهای مربوط به شهرداری، خدمات شهری، صدور جوازها و کرایه غرفه‌ها جمع‌آوری شده است.

    به گفته وی، رهبری و مدیریت مؤثر، گسترش فعالیت‌های خدمات شهری و تلاش کارمندان از عوامل اصلی افزایش عواید این اداره بوده است.

    مسئولان می‌افزایند که شهرداری غور با استفاده از این عواید، ده‌ها پروژه شهری را در شهر فیروزکوه، مرکز این ولایت، تطبیق کرده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *