×
×

والی هرات: معیار عملکرد ادارات باید ایجاد اشتغال باشد نه تشریفات

  • کد نوشته: 61232
  • 11 سرطان 1405
  • والی هرات با تأکید بر ضرورت رسیدگی عملی به مشکلات مردم، از مسئولان خواست با پرهیز از اقدامات تشریفاتی، ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود وضعیت معیشتی شهروندان را در اولویت قرار دهند.
    والی هرات: معیار عملکرد ادارات باید ایجاد اشتغال باشد نه تشریفات

    والی هرات با تأکید بر ضرورت رسیدگی عملی به مشکلات مردم، از مسئولان خواست با پرهیز از اقدامات تشریفاتی، ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود وضعیت معیشتی شهروندان را در اولویت قرار دهند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: نشستی به ریاست شیخ نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات، با حضور رؤسای ادارات حکومتی با تاکید بر اشتغال‌زایی برگزار شد.
    در این نشست، موضوعاتی از جمله ایجاد فرصت‌های کاری، تشخیص و تثبیت زمین‌های امارتی و غیرامارتی، توزیع نهال‌های مثمر و ایجاد بانک غذا در سطح شهر هرات مورد بررسی قرار گرفت.
    والی هرات در این نشست با تأکید بر رسیدگی عملی به مشکلات مردم گفت که شهروندان بیش از هر چیز به کار و درآمد نیاز دارند و مسئولان باید با درک مسئولیت خود، برنامه‌های عملی برای کاهش بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی اجرا کنند.
    او از مسئولان خواست از انجام کارهای تشریفاتی و بی‌نتیجه پرهیز کرده و تمام ظرفیت و امکانات خود را برای ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت معیشتی مردم به کار گیرند.
    اسلام‌جار همچنین تأکید کرد که مسئولان هرات باید علاوه بر شهروندان این ولایت، برای جوانان ولایت‌های نیمروز، غور، فراه و بادغیس نیز زمینه اشتغال فراهم کنند.
    وی به کمیسیون جلوگیری از غصب زمین نیز دستور داد روند شناسایی و تفکیک زمین‌های امارتی و غیرامارتی را با دقت و سرعت بیشتری دنبال کند تا زمینه ساخت‌وساز و در نتیجه ایجاد فرصت‌های کاری فراهم شود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *