×
×

هشدار رئیس پارلمان لبنان؛ توافق لبنان و اسرائیل اجرایی نخواهد شد

  • کد نوشته: 61215
  • 08 سرطان 1405
  • نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان، با مخالفت با توافق میان لبنان و اسرائیل، تأکید کرد که این توافق به اجرا نخواهد رسید و نباید به رژیم اسرائیل دستاوردهای سیاسی بدهد.
    هشدار رئیس پارلمان لبنان؛ توافق لبنان و اسرائیل اجرایی نخواهد شد

    نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان، با مخالفت با توافق میان لبنان و اسرائیل، تأکید کرد که این توافق به اجرا نخواهد رسید و نباید به رژیم اسرائیل دستاوردهای سیاسی بدهد.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: بری اظهار داشت که مذاکرات با اسرائیل نباید به ابزاری برای دستیابی این رژیم به امتیازاتی تبدیل شود که در میدان نبرد به دست نیاورده است.
    او افزود که این مذاکرات، روند عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان را به شروط سیاسی و امنیتی گره زده و ممکن است اجرای آن را سال‌ها به تأخیر بیندازد، بدون آن‌که تضمینی برای پایبندی اسرائیل به تعهداتش وجود داشته باشد.
    رئیس پارلمان لبنان همچنین هشدار داد که این توافق، علاوه بر پیامدهای سیاسی، می‌تواند شکاف‌های داخلی را تشدید کرده و کشور را به سمت درگیری‌های داخلی سوق دهد.
    بری تأکید کرد که وزیران جنبش امل در نشست‌های دولت برای بررسی این توافق حضور خواهند یافت و با آن مخالفت خواهند کرد.
    وی همچنین یادداشت تفاهم ایران و آمریکا را تنها چارچوبی دانست که می‌تواند اسرائیل را به اجرای تعهداتش وادار کند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *