×
×

عملیات شدید پولیس پاکستان علیه مهاجرین افغانستانی در اسلام‌آباد ادامه دارد

  • کد نوشته: 46157
  • 19 جدی 1403
  • بر اساس آخرین گزارش‌ها، علی‌رغم انتقادها از برخورد شدید پولیس پاکستان با مهاجرین افغانستانی، عملیات جست‌و‌جوی خانه‌به‌خانه برای بازداشت مهاجرین در شهرک «فیصل‌تاون» اسلام‌آباد به شدت ادامه دارد.
    عملیات شدید پولیس پاکستان علیه مهاجرین افغانستانی در اسلام‌آباد ادامه دارد

    بر اساس آخرین گزارش‌ها، علی‌رغم انتقادها از برخورد شدید پولیس پاکستان با مهاجرین افغانستانی، عملیات جست‌و‌جوی خانه‌به‌خانه برای بازداشت مهاجرین در شهرک «فیصل‌تاون» اسلام‌آباد به شدت ادامه دارد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، از دوشنبه شب، 17 جدی، پولیس پاکستان اقدام به بازداشت شماری زیادی از مهاجرین کرده و ویدئوهایی که در صفحات مجازی منتشر شده، نشان‌دهنده این وضعیت نگران‌کننده است.

    خبرنگاران مهاجر در این شهرک نیز در معرض خطر جدی بازداشت قرار دارند.

    قمر یوسف‌زی، خبرنگار پاکستانی، این اقدام دولت پاکستان را «شکست سیاسی و اقدام غیرانسانی» خوانده و تأکید کرده که این وضعیت تنها باعث ایجاد درگیری بین دو کشور می‌شود.

    در روزهای اخیر، پولیس به خانه‌های مهاجرین هجوم برده و حتی زنان و کودکان را با وجود داشتن مدارک قانونی بازداشت کرده است.

    منابع به رسانه‌ها گفتند که این افراد به شکل «وحشیانه» به «اردوگاه حاجی» منتقل می‌شوند و یک زن مهاجر پس از انتقال به این اردوگاه دچار سکته قلبی شده است.

    سفارت امارت اسلامی در پاکستان نسبت به بازداشت خودسرانه 800 نفر از مهاجرین ثبت شده ابراز نگرانی کرده و خواستار رسیدگی دولت پاکستان و ورود آژانس پناهجویان سازمان ملل به این وضعیت شده است.

    این سفارتخانه تأکید کرده که اخذ استعلام امنیتی برای اتباع افغانستانی ساکن اسلام‌آباد به یک روند پیچیده تبدیل شده و به جای نتیجه‌دهی، منجر به بازداشت‌های خودسرانه شده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.