×
×

شلیک موشک از سوریه به سمت مواضع اسرائیل؛ هویت مهاجمان نامشخص

  • کد نوشته: 50096
  • 14 جوزا 1404
  • روزنامه «جروزالم پست» در گزارشی به نقل از منابع نظامی اسرائیلی اعلام کرد که چندین موشک به طور ناگهانی از خاک سوریه به سمت مواضع نظامی این کشور شلیک شده است.
    شلیک موشک از سوریه به سمت مواضع اسرائیل؛ هویت مهاجمان نامشخص

    روزنامه «جروزالم پست» در گزارشی به نقل از منابع نظامی اسرائیلی اعلام کرد که چندین موشک به طور ناگهانی از خاک سوریه به سمت مواضع نظامی این کشور شلیک شده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، این حمله، مقامات تل‌آویو را غافلگیر کرده و نگرانی‌هایی را در خصوص امنیت مرزهای شمالی اسرائیل ایجاد کرده است.

    به گفته این منابع، موشک‌ها از عمق خاک سوریه و خارج از منطقه حائل که توسط ارتش اسرائیل ایجاد شده، شلیک شده‌اند.

    با این حال، هویت طرف مسئول این حمله همچنان برای تل‌آویو ناشناخته است. همچنین، سوالاتی در مورد اینکه آیا این حمله با شلیک موشک‌ها از یمن هماهنگ شده بوده یا خیر، وجود دارد.

    این حادثه در شرایطی رخ می‌دهد که تنش‌ها در منطقه به ویژه در مرزهای سوریه و اسرائیل افزایش یافته و نگرانی‌ها نسبت به فعالیت‌های نظامی گروه‌های مسلح در سوریه و دیگر مناطق نیز بیشتر شده است.

    مقامات اسرائیلی هنوز واکنشی رسمی به این حمله نشان نداده‌اند و بررسی‌های بیشتری در حال انجام است.

    شب گذشته کابینه امنیتی رژیم اسرائیل برای بررسی این وضعیت جلسه اضطراری تشکیل داد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.