×
×

ساخت پل هوایی کنار منار جام در دست بررسی

  • کد نوشته: 60644
  • 17 جوزا 1405
  • مسئولان دفتر انکشاف جامعه آسیا در دیدار با رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت غور، روی حفاظت از آثار تاریخی و پیشبرد پروژه‌های فرهنگی و زیربنایی، به‌ویژه پروژه ساخت پل هوایی در کنار منار جام، گفت‌وگو کردند.
    ساخت پل هوایی کنار منار جام در دست بررسی

    مسئولان دفتر انکشاف جامعه آسیا در دیدار با رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت غور، روی حفاظت از آثار تاریخی و پیشبرد پروژه‌های فرهنگی و زیربنایی، به‌ویژه پروژه ساخت پل هوایی در کنار منار جام، گفت‌وگو کردند.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مسئولان دفتر انکشاف جامعه آسیا به ریاست برکت‌الله رسولی در سفر به ولایت غور با مولوی عبدالحی زعیم، رئیس اطلاعات و فرهنگ این ولایت، دیدار و درباره نیازها و اولویت‌های فرهنگی و تاریخی غور تبادل نظر کردند.
    در این نشست، رئیس اطلاعات و فرهنگ غور ضمن ارائه معلومات درباره وضعیت آبدات تاریخی، جوانان و رسانه‌ها، بر توجه بیشتر نهادهای همکار به حفاظت و نگهداری میراث فرهنگی این ولایت تأکید کرد.
    برکت‌الله رسولی، مسئول دفتر انکشاف جامعه آسیا، هدف از این سفر را بررسی نیازها و ارزیابی پروژه‌های این نهاد عنوان کرد و گفت که پروژه ساخت پل هوایی در کنار منار جام برای تسهیل دسترسی و بازدید گردشگران از جمله برنامه‌های مورد بررسی است.
    در پایان، دو طرف بر گسترش همکاری‌ها در زمینه حفاظت از آثار تاریخی، حمایت از جوانان و توسعه پروژه‌های فرهنگی و زیربنایی در ولایت غور تأکید کردند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *