×
×

رویداد ترافیکی در غور جان چهار تن را گرفت

  • کد نوشته: 41132
  • 30 اسد 1403
  • مسئولان محلی ولایت غور می‌گویند در پی واژگون شدن یک موتر مسافربری در غور، چهار تن جان باخته و 14 تن دیگر هم زخم برداشته‌اند.

    رویداد ترافیکی در غور جان چهار تن را گرفت

    مسئولان محلی ولایت غور می‌گویند در پی واژگون شدن یک موتر مسافربری در غور، چهار تن جان باخته و 14 تن دیگر هم زخم برداشته‌اند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، براساس خبرنامه‌ی فرماندهی امنیه‌ی ولایت غور، این حادثه ظهر روز گذشته  (دوشنبه، ۲۹ اسد) در روستای «سفید چشمه» ولسوالی لعل‌وسرجنگل رخ داده است.

    این موتر از لعل ‌و سرجنگل به سمت ولسوالی سنگ‌ تخت‌ و بندر دایکندی در حرکت بود و سرنشینان آنان اعضای یک خانواده بودند.

    گفته شده که زنان و کودکان نیز در میان قربانیان هستند.

    وضعیت صحی هفت نفر از زخمیان این حادثه وخیم گزارش شده‌ و برای تداوی به شفاخانه‌ی ولایتی غور انتقال داده شده‌اند.

    علت وقوع این حادثه مشکلات فنی خوانده شده است.

    این در حالی است که مسوولان ریاست عمومی پولیس ترافیک وزارت داخله گفتند، در جریان یک سال گذشته 4 هزارو 268 رویداد ترافیکی در کشور رخ داده است.

     

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.