×
×

خنثی‌سازی گستردۀ ماین‌های منفجر‌ناشده در بالامرغاب بادغیس

  • کد نوشته: 54779
  • 01 قوس 1404
  • ریاست مبارزه با حوادث طبیعی بادغیس اعلام کرده است که با همکاری مؤسسه DRC، ده‌ها حلقه ماین منفجر‌ناشده در ولسوالی بالامرغاب کشف و به‌گونه مصؤون خنثی شده است.
    خنثی‌سازی گستردۀ ماین‌های منفجر‌ناشده در بالامرغاب بادغیس

    ریاست مبارزه با حوادث طبیعی بادغیس اعلام کرده است که با همکاری مؤسسه DRC، ده‌ها حلقه ماین منفجر‌ناشده در ولسوالی بالامرغاب کشف و به‌گونه مصؤون خنثی شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ریاست مبارزه با حوادث طبیعی ولایت بادغیس اعلام کرد که با همکاری تخنیکی مؤسسه DRC، ۵۶ حلقه ماین منفجر‌ناشده در ولسوالی بالامرغاب این ولایت کشف و به‌گونه مصؤون خنثی‌سازی شده است.

    به‌گفتۀ دفتر مطبوعاتی مقام ولایت، بیشتر این مواد منفجره از نوع بمب‌های AO-2.5 RT بوده‌اند که برای باشندگان محل خطر جدی ایجاد می‌کردند.

    تیم تخنیکی مؤسسه DRC علاوه بر خنثی‌سازی ماین‌ها، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه دربارۀ خطرات ماین را نیز در روستاهای این ولسوالی راه‌اندازی کرده است تا مردم در برابر تهدیدهای احتمالی مصؤون بمانند.

    ریاست مبارزه با حوادث طبیعی از باشندگان خواسته است در صورت مشاهده هرگونه شیء مشکوک، فوراً با نهادهای مسؤول تماس بگیرند تا از وقوع رویدادهای ناگوار جلوگیری شود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *