×
×

استخدام 1500 کارگر در استخراج معادن هرات

  • کد نوشته: 44855
  • 04 قوس 1403
  • مسئولان ریاست معادن و پطرولیم ولایت هرات اعلام کردند که در حال حاضر 1500 تن در معادن این ولایت مشغول به کار هستند و استخراج معادن به خوبی ادامه دارد.
    استخدام 1500 کارگر در استخراج معادن هرات

    مسئولان ریاست معادن و پطرولیم ولایت هرات اعلام کردند که در حال حاضر 1500 تن در معادن این ولایت مشغول به کار هستند و استخراج معادن به خوبی ادامه دارد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، نصیر احمد ناصر، آمر کادستر ریاست معادن و پطرولیم هرات، اظهار داشت که کار استخراج معادن گچ و مرمر در این ولایت به خوبی پیش می‌رود.

    وی همچنین اشاره کرد که پنج بلاک از معادن هرات به قرارداد داده شده و با شروع کار در این معادن، تعداد بیشتری از افراد به کار استخدام خواهند شد.

    کارگران حاضر در معادن هرات از حکومت خواستار فراهم کردن زمینه‌های بیشتر برای اشتغال در این بخش هستند.

    بر اساس اطلاعات آمریت تفتیش ریاست معادن و پطرولیم هرات، معادنی که در حال حاضر فعال هستند شامل شش معدن مرمر، یک معدن رخام، سه معدن ذغال سنگ، دو معدن اکتشافی، یک معدن استخراجی، پنج بلاک آهن، یک معدن گچ، یک معدن سرب و جست، 26 ساحه ریگ جغل و سنگ‌های تعمیراتی، یک معدن سمنت اکتشافی و پنج شرکت استخراج نمک می‌باشد.

    مسئولان ریاست معادن هرات پیش از این نیز اعلام کرده بودند که قراردادهای بیشتری برای شرکت‌های داخلی در این حوزه صادر خواهد شد.

     

    نویسنده: حسن شریفی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.