×
×

رئیس امر به معروف فراه:
73 مورد دشمنی بین مردمی در فراه حل شده است

  • کد نوشته: 27178
  • 17 حمل 1402
  • مسئولان ریاست امر به معروف و نهی از منکر در ولایت فراه گفته‌اند این اداره در 11 ولسوالی به شمول مرکز این ولایت اصلاحات قابل توجهی را انجام دادند و توانستند 73 مورد دشمنی بین مردمی را در این ولایت رسیدگی و حل کنند.
    73 مورد دشمنی بین مردمی در فراه حل شده است

    مسئولان ریاست امر به معروف و نهی از منکر در ولایت فراه گفته‌اند این اداره در 11 ولسوالی به شمول مرکز این ولایت اصلاحات قابل توجهی را انجام دادند و توانستند 73 مورد دشمنی بین مردمی را در این ولایت رسیدگی و حل کنند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24 مولوی عبدالحمید صمیم، رئیس امر به معروف فراه گفت: «در مجموع 217 مورد دشمنی میان مردمی در ولایت فراه به ثبت رسیده که از این میان این اداره توانسته به 73 مورد آن رسیدگی و آنان را حل کند».

    وی عنوان کرد در 11 ولسوالی به شمول مرکز این ولایت کارکنان این اداره حضور دارند و در راستای خدمات رسانی به مردم تلاش می‌کنند.

    رئیس امر به معروف فراه افزوده که این اداره صندوق پیشنهادات و شکایت را در تمامی ارگان‌های حکومتی دارد و مردم می‌توانند از این طریق شکایات شان را در میان بگذارند.

    او از مردم خواست در راستای عملکرد بهتر ارگان‌های دولتی و همچنان تطبیق امور دینی با این اداره همکاری لازم را داشته باشند.

    این در حالی است که اداره امر بالمعروف و نهی از منکر یکی از اداره‌های مهم و کلیدی امارت اسلامی در افغانستان است.

    فرامین این اداره همواره جنبه عملیاتی داشته و تا کنون دستورات زیادی در جامعه عملی شده است.

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.