×
×

فرانسه در پی اعتراضات دانش آموزان صدها مکتب را بست

  • کد نوشته: 63311
  • 13 میزان 1405
  • وزارت معارف فرانسه اعلام کرده است که در پی گسترش اعتراضات متعلمان، تا ۵۰۰ مکتب در سراسر این کشور امروز، دوشنبه، به‌گونه کامل یا جزئی بسته خواهد شد.
    فرانسه در پی اعتراضات دانش آموزان صدها مکتب را بست

    وزارت معارف فرانسه اعلام کرده است که در پی گسترش اعتراضات متعلمان، تا ۵۰۰ مکتب در سراسر این کشور امروز، دوشنبه، به‌گونه کامل یا جزئی بسته خواهد شد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش میدهد: وزارت معارف فرانسه دلیل این اقدام را فراهم نبودن شرایط امنیتی در شماری از مکاتب عنوان کرده است.

    اعتراضات متعلمان فرانسوی در روزهای اخیر گسترش یافته و بخش‌هایی از نظام آموزشی این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.

    متعلمان معترض می‌گویند غیرحاضری طولانی‌مدت برخی معلمان، فرسوده بودن ساختمان‌ها و تأسیسات مکاتب و مشکلات موجود در روند آموزشی، از عوامل اصلی این اعتراضات است.

    اعتراضات در حالی ادامه دارد که تعطیلی صدها مکتب می‌تواند روند عادی آموزش در بخش‌هایی از فرانسه را مختل کند و فشار بر وزارت معارف این کشور برای رسیدگی به خواسته‌های معترضان را افزایش دهد.

    وزارت معارف فرانسه تاکنون اعلام نکرده است که بسته شدن مکاتب تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و چه اقداماتی برای بازگشت شرایط به حالت عادی در نظر گرفته شده است.

    نویسنده: احمد حسینی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *