×
×

یک شرکت خصوصی در شهرک صنعتی هرات از 15 نوع ماشین‌آلات بومی و ساخت داخل رونمایی کرد

  • کد نوشته: 41144
  • 30 اسد 1403
  • یک شرکت‌ تولیدی خصوصی در شهرک صنعتی هرات برای اولین بار دستگاه‌های مورد نیاز در صنایع مختلف را تولید کرده و مدعی است کارایی بلند و مفیدی نیز دارد.

    یک شرکت خصوصی در شهرک صنعتی هرات از 15 نوع ماشین‌آلات بومی و ساخت داخل رونمایی کرد

    یک شرکت‌ تولیدی خصوصی در شهرک صنعتی هرات برای اولین بار دستگاه‌های مورد نیاز در صنایع مختلف را تولید کرده و مدعی است کارایی بلند و مفیدی نیز دارد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، عبدالقدیم عظیم، مالک این شرکت تولیدی درهرات می‌گوید: در حال حاضر 15 نوع ماشینری‌های مانند تصفیه دود، تولید کننده برق، دربخش‌های زراعتی و انواع مختلفی از دستگاه‌ها را تولید کرده و امروز سه‌شنبه (30 اسد) رونمایی کرده است.

    وی بیان داشت دستگاه‌های که در این شرکت تولید می‌شود از نگاه کیفیت حرف اول را می‌زند و کیفیتش از دستگاه‌های وارداتی به مراتب بهتر می‌باشد.

    او افزود تا کنون این دستگاه‌ها را به بازار عرض کرده و استقبال خوبی هم شده و مردم بیشتر اعتماد کرد‌ه‌اند.

    در همین حال عبدالسلام افشان، یکی از اختراع کنندگان این دستگاه‌ها می‌گوید: اختراعاتی که خودش با همکارانش داشته تا کنون هیچ کشوری نتوانسته که چنین دستگاه‌های با کیفیت بالای تولید کنند.

    وی بیان داشت دستگاه تصفیه دود که از سه فلتر ساخته شده می‌تواند تمام دود ذغال سنگ را صد در صدر تصفیه کند تا از آلودگی هوا کاملا جلوگیری شود.

    مسئولان این شرکت تولیدی می‌گویند تا کنون هیچ همکاری از جانب دولت صورت نگرفته و اگر حکومت در این زمینه همکاری کند آنان می‌توانند دستگاه‌های بیشتری را تولید کنند.

    مسئولان این شرکت هم‌چنین تاکید دارند که ساخت این دستگاه کاملا از سوی نیروهای علمی داخل کشور صورت گرفته و قطعات آن نیز بومی است.

    آنان تاکید دارند که به دنبال گسترش این صنعت و تولید گونه‌های مختلف ماشین‌آلات هستند.

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.