رئیسجمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، در گفتگوی تلفنی با صدراعظم آلمان، اولاف شولتز، تأکید کرد که هر توافقی درباره اوکراین باید منافع امنیتی روسیه را در نظر بگیرد.
به گزارش خبرگزاری وطن24، این گفتگوی تلفنی که روز جمعه و برای اولین بار در دو سال گذشته انجام شد، شامل تبادل نظر مفصل و صریح درباره وضعیت اوکراین بوده است.
پوتین در این گفتگو اعلام کرد که روسیه هرگز از گفتگو امتناع نکرده و همچنان برای ازسرگیری مذاکرات درباره اوکراین آماده است.
رئیسجمهور روسیه همچنین یادآور شد که بحران کنونی نتیجه مستقیم سیاست تهاجمی چندین ساله ناتو بوده است.
در واکنش به این تماس، اولاف شولتز جنگ اوکراین را تجاوزکارانه خواند و از پوتین خواست که به این جنگ پایان دهد و نیروهایش را خارج کند.
او همچنین تأکید کرد که روسیه باید برای مذاکره با اوکراین و دستیابی به یک صلح عادلانه و پایدار تمایل نشان دهد.
این درحالی است که با روی کار آمدن ترامپ در آمریکا اروپا نگران کاهش حمایت این کشور از اوکراین و جنگ با روسیه است.
سران اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه از حامیان اوکراین در جنگ جاری با روسیه است و تا کنون تسلیحات مختلفی در اختیار این کشور قرار داده اند.
افغانستان و ایران بر گسترش همکاریهای زراعتی و مالداری تأکید کردند



