×
×

کشتار و خشونت گسترده علیه زنان در فاشر؛ وزیر سودان: ۳۰۰ زن در دو روز کشته شدند

  • کد نوشته: 54215
  • 11 عقرب 1404
  • سلیمی اسحاق، وزیر مشاور در امور رفاه اجتماعی سودان، اعلام کرد نیروهای پشتیبانی سریع پس از تصرف شهر فاشر، مرکز ایالت دارفور شمالی، در دو روز نخست ورود خود ۳۰۰ زن را به قتل رسانده‌اند.
    کشتار و خشونت گسترده علیه زنان در فاشر؛ وزیر سودان: ۳۰۰ زن در دو روز کشته شدند

    سلیمی اسحاق، وزیر مشاور در امور رفاه اجتماعی سودان، اعلام کرد نیروهای پشتیبانی سریع پس از تصرف شهر فاشر، مرکز ایالت دارفور شمالی، در دو روز نخست ورود خود ۳۰۰ زن را به قتل رسانده‌اند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: او در گفت‌وگو با یک خبرگزاری ترکی گفت زنان در این شهر «در معرض تجاوز جنسی، شکنجه و خشونت شدید قرار دارند» و مردم فاشر همچنان با آزار، تحقیر و تهدید مستمر روبه‌رو هستند.

    اسحاق این رویدادها را «پاکسازی قومی سیستماتیک» توصیف کرد و جامعه جهانی را به «سکوت در برابر یک جنایت بزرگ انسانی» متهم کرد.

    گزارش‌ها از فاشر حاکی است که با ادامه درگیری‌ها میان ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع، وضعیت انسانی به‌ویژه برای زنان و کودکان، به‌طور نگران‌کننده‌ای رو به وخامت گذاشته است.

    نیروهای پشتبانی سریع تحت حمایت امارات متحده عربی است که دست به جنایت و کشتار غیرنظامیان می‌زنند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *