×
×

پژوهشگر پاکستانی:  موضع تازه روسیه درباره داعش به روایت امارت اسلامی نزدیک‌تر شده است

  • کد نوشته: 63494
  • 19 میزان 1405
  • به باور یک پژوهشگر پاکستانی نزدیکی موضع روسیه با امارت اسلامی در خصوص داعش می‌تواند نشانه‌ای از تغییر رویکرد مسکو در قبال افغانستان و منشأ تهدیدهای تروریستی در منطقه باشد.
    پژوهشگر پاکستانی:  موضع تازه روسیه درباره داعش به روایت امارت اسلامی نزدیک‌تر شده است

    به باور یک پژوهشگر پاکستانی نزدیکی موضع روسیه با امارت اسلامی در خصوص داعش می‌تواند نشانه‌ای از تغییر رویکرد مسکو در قبال افغانستان و منشأ تهدیدهای تروریستی در منطقه باشد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: یک پژوهشگر پاکستانی می‌گوید تغییر در اظهارات مقام‌های روسیه درباره شاخه‌های داعش و منشأ تهدیدهای امنیتی در منطقه، می‌تواند نشان‌دهنده بازتعریف سیاست مسکو در قبال افغانستان باشد.

    رویکردی که به باور او، با روایت امارت اسلامی درباره فعالیت داعش در پاکستان و تهدیدهای آن علیه کشورهای منطقه همخوانی بیشتری دارد.

    امتیاز گل، سردبیر نشریه «ماتریکس‌مگ و رئیس مرکز مطالعات امنیتی پاکستان، در مقاله‌ای در روزنامه اکسپرس تریبیون» پاکستان، به اظهارات سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در نشست فارمت مسکو اشاره کرده و آن را نشانه‌ای از تغییر احتمالی در موضع مسکو درباره داعش دانسته است.

    به نوشته این پژوهشگر، لاوروف در ماه جولای شاخه خراسان داعش را تهدید اصلی امنیتی برای آسیای مرکزی و مستقر در افغانستان توصیف کرده بود.

    امتیاز گل معتقد است که این اظهارات با موضع امارت اسلامی نزدیک‌تر است؛ زیرا مقام‌های امارت اسلامی ادعا می‌کنند که اردوگاه‌های داعش شاخه خراسان در پاکستان قرار دارند و از آن‌ها برای انجام حملات علیه کشورهای همسایه، از جمله افغانستان، استفاده می‌شود.

    او همچنین این تغییر در ادبیات مسکو را قابل توجه دانسته و این پرسش را مطرح کرده است که آیا روسیه با نزدیک‌شدن به روایت کابل درباره داعش، پیامی به پاکستان و ایالات متحده می‌فرستد؛ به‌ویژه در شرایطی که نگرانی‌ها درباره حمایت احتمالی از گروه‌های مخالف امارت اسلامی مطرح است.

    این در حالی است که سرگئی لاوروف در نشست فارمت مسکو گفته بود نیروهای امنیتی افغانستان بدون سازش در برابر داعش و دیگر گروه‌های تروریستی مبارزه می‌کنند و تقویت توانایی‌های ضدتروریستی کابل در راستای منافع مشترک روسیه قرار دارد.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *