درگیریهای مرزی میان نیروهای افغانستان و پاکستان در امتداد خط دیورند، بار دیگر در ولایت پکتیا گزارش شده است.
خبرگزاری وطن24 گزارش میدهد: لشکر ۲۰۳ منصوری اعلام کرده است که شام شنبه، ۱۸ میزان، درگیری مسلحانهای میان نیروهای مرزی افغانستان و مرزبانان پاکستانی در منطقه دند پتان ولایت پکتیا رخ داده است.
بر بنیاد اعلام این لشکر، درگیری پس از آن آغاز شد که مرزبانان پاکستانی نخست اقدام به تیراندازی کردند. در ادامه، دو طرف با استفاده از سلاحهای سبک و سنگین به تبادل آتش پرداختند.
لشکر ۲۰۳ منصوری گفته است که در این رویداد به نیروهای مرزی افغانستان تلفاتی وارد نشده و وضعیت در منطقه به حالت عادی بازگشته است.
تا زمان نشر این گزارش، مقامهای رسمی پاکستان درباره این رویداد و ادعاهای مطرحشده از سوی طرف افغانستانی اظهارنظری نکردهاند.
نویسنده: عبدالله اخلاقی
منبع: خبرگزاری وطن24
دلاور: با مخالفان امارت اسلامی مذاکره سیاسی نمیکنیم




دیدگاهتان را بنویسید