×
×

پایان کار ساخت شفاخانه ۱۲۰ بستر امام خمینی (ره) در بامیان

  • کد نوشته: 47107
  • 21 دلو 1403
  • پس از نزدیک به ۹ سال کار، ساخت شفاخانه ۱۲۰ بستر امام خمینی (ره) در بامیان به پایان رسید و این مرکز صحی اکنون آماده بهره‌برداری است.
    پایان کار ساخت شفاخانه ۱۲۰ بستر امام خمینی (ره) در بامیان

    پس از نزدیک به ۹ سال کار، ساخت شفاخانه ۱۲۰ بستر امام خمینی (ره) در بامیان به پایان رسید و این مرکز صحی اکنون آماده بهره‌برداری است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، با نصب تجهیزات مهم و ضروری، این شفاخانه آماده خدمت‌رسانی به مردم منطقه می‌باشد.

    صبور سیغانی، سخنگوی والی بامیان، در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعلام کرد که این پروژه به دلیل چالش‌های مختلفی که با آن مواجه بود، به تأخیر افتاده بود، اما اکنون به مرحله نهایی خود رسیده است.

    وی افزود که در سفر اخیر علی‌رضا بیگدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل، این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت و همکاری‌های بیشتری برای بهبود وضعیت بهداشت و درمان در این ولایت مورد تأکید قرار گرفت.

    با تکمیل این شفاخانه، انتظار می‌رود که خدمات صحی و درمانی به ساکنان بامیان بهبود یابد و به نیازهای پزشکی آنان پاسخ داده شود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.