×
×

وزیر دفاع امارت اسلامی به روسیه سفر کرد

  • کد نوشته: 60349
  • 05 جوزا 1405
  • محمدیعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی، برای شرکت در چهاردهمین دور «کنفرانس امنیت بین‌المللی مسکو» به روسیه سفر کرد.
    وزیر دفاع امارت اسلامی به روسیه سفر کرد

    محمدیعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی، برای شرکت در چهاردهمین دور «کنفرانس امنیت بین‌المللی مسکو» به روسیه سفر کرد.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: این نشست با حضور مقام‌های امنیتی و دفاعی ده‌ها کشور برگزار می‌شود و محور اصلی آن، بررسی چالش‌های امنیتی و همکاری‌های منطقه‌ای است.
    وزارت دفاع امارت اسلامی امروز سه‌شنبه، ۵ جوزا، با نشر خبرنامه‌ای اعلام کرد که محمدیعقوب مجاهد وارد شهر مسکو شده است.
    تصویری که از سوی این وزارت منتشر شده، او را در کنار مولوی گل حسن، سفیر امارت اسلامی در روسیه، در ساختمان سفارت افغانستان در مسکو نشان می‌دهد.
    کنفرانس امنیت بین‌المللی مسکو امسال برای چهاردهمین بار برگزار می‌شود و مقام‌های امنیتی و دفاعی کشورهای عضو نهادها و ائتلاف‌های غیرغربی، از جمله «بریکس»، «سازمان همکاری شانگهای» و «اتحادیه آسه‌آن» در آن حضور دارند.
    براساس معلومات منتشرشده، این نشست چهارروزه از سه‌شنبه آغاز شده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
    در جریان این کنفرانس، موضوعاتی چون امنیت منطقه‌ای، تهدیدهای مشترک، همکاری‌های دفاعی و راهکارهای مقابله با چالش‌های امنیتی مورد بحث قرار می‌گیرد.
    سفر وزیر دفاع امارت اسلامی به روسیه در حالی انجام می‌شود که در ماه‌های اخیر، روابط میان کابل و مسکو روند رو به گسترشی داشته است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *