×
×

حقانی: شادی افغانستان زمانی کامل می‌شود که مردم غزه پیروز شوند

  • کد نوشته: 62258
  • 26 اسد 1405
  • سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله امارت اسلامی افغانستان، با اشاره به وضعیت فلسطین گفت که شادی و پیروزی افغانستان زمانی کامل خواهد شد که مردم غزه به پیروزی برسند و قدس آزاد شود.
    حقانی: شادی افغانستان زمانی کامل می‌شود که مردم غزه پیروز شوند

    سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله امارت اسلامی افغانستان، با اشاره به وضعیت فلسطین گفت که شادی و پیروزی افغانستان زمانی کامل خواهد شد که مردم غزه به پیروزی برسند و قدس آزاد شود.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: حقانی در سخنرانی خود با تمجید از مقاومت مردم فلسطین، برای مردم غزه آرزوی پیروزی و توانمندی کرد و افزود که افغانستان خود را در شادی و رنج مردم فلسطین شریک می‌داند.
    در همین حال، در مراسم گرامی‌داشت پیروزی امارت اسلامی نیز پرچم‌های فلسطین در کنار پرچم افغانستان به‌گونه گسترده به نمایش گذاشته شد و شماری از شرکت‌کنندگان با در دست داشتن این پرچم‌ها، حمایت خود را از مردم فلسطین ابراز کردند.
    حقانی تأکید کرد که تا زمانی که مردم غزه شاهد گشایش و پیروزی نباشند، مردم افغانستان شادی خود را کامل نمی‌دانند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *