×
×

وزیر خارجه ایران: افغانستان امن و باثبات به سود کل منطقه است

  • کد نوشته: 62567
  • 11 سنبله 1405
  • عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان، ثبات و امنیت افغانستان را از مهم‌ترین موضوعات مشترک کشورهای منطقه دانست و بر حمایت تهران از ابتکارهای مرتبط با ثبات این کشور تأکید کرد.
    وزیر خارجه ایران: افغانستان امن و باثبات به سود کل منطقه است

    عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان، ثبات و امنیت افغانستان را از مهم‌ترین موضوعات مشترک کشورهای منطقه دانست و بر حمایت تهران از ابتکارهای مرتبط با ثبات این کشور تأکید کرد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: عراقچی گفت امنیت افغانستان برای کشورهای منطقه اهمیت راهبردی دارد و ایران از هر اقدامی که به ایجاد افغانستانی امن، باثبات و توسعه‌یافته منجر شود، حمایت می‌کند.

    او همچنین خواستار پایان تنش و درگیری میان افغانستان و پاکستان شد و گفت تهران به‌ویژه از کاهش اختلافات میان دو کشور همسایه و دوست حمایت می‌کند.

    در همین نشست، اسحاق‌دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، نیز ثبات افغانستان را برای کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای مهم خواند، اما بار دیگر ادعاهای اسلام‌آباد درباره آنچه «تهدیدهای هراس‌افگنانه از خاک افغانستان» عنوان کرد را تکرار کرد.

    این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که در نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای، نماینده‌ای از امارت اسلامی افغانستان حضور نداشت. افغانستان در حال حاضر عضو ناظر این سازمان است و کشورهای چین، روسیه، هند، پاکستان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، اوزبیکستان و بلاروس اعضای اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *