×
×

وحدت امت اسلامی؛ مسابقات قرآنی میان نخبگان قرآنی کشور در هرات برگزار شد

  • کد نوشته: 42080
  • 27 سنبله 1403
  • به مناسبت هفته وحدت مسابقه وحدت میان قاریان چندین ولایت در مدرسه علمه صادقیه هرات برگزار گردید.

    وحدت امت اسلامی؛ مسابقات قرآنی میان نخبگان قرآنی کشور در هرات برگزار شد

    به مناسبت هفته وحدت مسابقه وحدت میان قاریان چندین ولایت در مدرسه علمه صادقیه هرات برگزار گردید.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، محمد جاوید اکبری مسئول، برگزار کننده این برنامه گفت: شرکت کنندگان در این مسابقه از ولایت‌های کابل، بامیان، دایکندی، غزنی و بلخ شرکت کرده‌اند.

    وی بیان داشت راه اندازی این چنین برنامه‌ها می‌تواند برای رشد استعدادها در مسابقات بین‌المللی مفید باشد.

    او افزود همه ساله به مناسبت هفته وحدت این چنین مسابقات کشوری با حضور قاریان بین‌المللی برگزار می‌کند.

    آقای اکبری اضافه کرد امسال 22 دومین دور از مسابقات قرآنی است که توسط مدرسه علمیه صادقیه هرات برگزار می‌شود.

    در همین حال مولوی عبدالوهاب قهار رحمانی، نماینده ریاست حج و اوقاف هرات در این برنامه گفت: برگزاری این گونه مسابقات قرآنی می‌تواند تأثیرات خوبی برای رشد جامعه قرآنی داشته باشد.

    وی این مسابقات را به مناسبت هفته وحدت بسیار ارزشمند خواند و خواهان وحدت میان همه کشورهای اسلامی شد.

    او در ادامه در مورد فلسطین اشاره کرده و گفت در حال حاضر مردم مظلوم فلسطین در سخترین شرایت قرار داشته و باید همه ملت‌های مسلمان به ملت فلسیطن کمک کنند.

    قابل ذکر است که در این مسابقه قاریان از اهل تشیع و تسنن شرکت کرده‌ بودند.

    این مسابقه به مدت دو روز ادامه داشته و قاریان شرکت کننده در این برنامه با نمرات بالا به مسابقات بین‌المللی قرآنی راه خواهند یافت.







    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.