×
×

بعد از خبرنگار آمریکایی، شهرک نشینان صهیونیستی به دیپلمات‌های اروپایی حمله‌ور شدند

  • کد نوشته: 63730
  • 26 میزان 1405
  • وزیر خارجه بلجیم می‌گوید شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی، یک روز پس از حمله به یک خبرنگار آمریکایی به دیپلمات‌های اروپایی و نمایندگان دیگر نیز حمله کرده‌اند.
    بعد از خبرنگار آمریکایی، شهرک نشینان صهیونیستی به دیپلمات‌های اروپایی حمله‌ور شدند

    وزیر خارجه بلجیم می‌گوید شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی، یک روز پس از حمله به یک خبرنگار آمریکایی به دیپلمات‌های اروپایی و نمایندگان دیگر نیز حمله کرده‌اند.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: در حمله نخست که روز جمعه، ۱۶ اکتوبر، در نزدیکی روستای ابوفلاح رخ داد، هایدی لوین، عکاس باسابقه روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست، هنگام پوشش خبری برداشت زیتون از سوی گروهی از شهرک‌نشینان نقاب‌پوش مورد ضرب‌وشتم قرار گرفت.
    بر اساس گزارش‌ها، او از ناحیه دنده‌ها و دیگر بخش‌های بدن آسیب دید و شماری از فلسطینیان نیز زخمی شدند.
    یک روز پس از این رویداد، در روستای طیبه در کرانه باختری، شهرک‌نشینان به گروهی از دیپلمات‌های اروپایی، از جمله قنسول بلجیم، دیپلمات‌های فرانسوی و پولندی، نمایندگان کاتولیک و برنار بودو، شهردار فرانسوی، حمله کردند.
    ماکسیم پروو گفته است که در این رویداد، یک موتر متعلق به نمایندگی سیاسی بلجیم نیز آسیب دیده؛ اما اعضای تیم دیپلماتیک این کشور در امنیت هستند.
    وزیر خارجه بلجیم با محکوم کردن این حملات، از مقام‌های اسرائیلی خواسته است امنیت غیرنظامیان فلسطینی، خبرنگاران و دیپلمات‌ها را تأمین کنند و عاملان این رویدادها را به پاسخ‌گویی وادار سازند.
    او همچنین تأکید کرده است که بلجیم به تلاش برای اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه افراد مسئول این خشونت‌ها ادامه خواهد داد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *