×
×

واکنش مجاهد به سخنان عاصم منیر؛ خاک افغانستان بر ضد هیچ کشوری استفاده نمی‌شود

  • کد نوشته: 59884
  • 21 ثور 1405
  • امارت اسلامی افغانستان اظهارات فرمانده ارتش پاکستان درباره استفاده از خاک افغانستان علیه این کشور را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان بر ضد هیچ کشوری استفاده شود.
    واکنش مجاهد به سخنان عاصم منیر؛ خاک افغانستان بر ضد هیچ کشوری استفاده نمی‌شود

    امارت اسلامی افغانستان اظهارات فرمانده ارتش پاکستان درباره استفاده از خاک افغانستان علیه این کشور را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان بر ضد هیچ کشوری استفاده شود.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، در واکنش به سخنان مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، گفت کابل متعهد به جلوگیری از هرگونه فعالیت تهدیدآمیز از خاک افغانستان است و از مقام‌های پاکستانی خواست در این‌گونه موارد با دقت بیش‌تری عمل کرده و تحرکات امنیتی را در داخل خاک خود مهار کنند.

    این واکنش پس از آن مطرح شد که عاصم منیر در مراسم نخستین سالگرد درگیری نظامی سال گذشته میان پاکستان و هند در مقر فرماندهی کل ارتش پاکستان در راولپندی، حکومت افغانستان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد.

    فرمانده ارتش پاکستان مدعی شد اسلام‌آباد تنها یک خواست از کابل دارد و آن توقف حمایت از گروه‌های تروریستی و از بین بردن پناهگاه‌های آنان در خاک افغانستان است.

    او همچنین هشدار داد هرگونه «ماجراجویی» احتمالی علیه پاکستان در آینده با «پیامدهایی بسیار گسترده و دردناک» روبه‌رو خواهد شد.

    عاصم منیر در ادامه سخنانش، هند را نیز به تشدید «تروریسم دولتی» متهم کرد و مدعی شد بخشی از فعالیت‌های ضدپاکستانی از خاک افغانستان سازمان‌دهی می‌شود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *