×
×

هلند در حال بررسی توافق با ازبکستان برای اخراج پناهجویان افغان رد شده

  • کد نوشته: 43108
  • 24 میزان 1403
  • یک مقام هلندی اعلام کرد که این کشور در حال بررسی توافقی با ازبکستان برای اخراج پناهجویان افغان است که درخواست پناهندگی‌شان رد شده است.
    هلند در حال بررسی توافق با ازبکستان برای اخراج پناهجویان افغان رد شده

    یک مقام هلندی اعلام کرد که این کشور در حال بررسی توافقی با ازبکستان برای اخراج پناهجویان افغان است که درخواست پناهندگی‌شان رد شده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، رادیو آزادی به نقل از رسانه هلندی NL Times، گزارش داده که حکومت هلند در تلاش است تا ببیند آیا می‌تواند ازبکستان را متقاعد کند که این پناهجویان را بپذیرد یا خیر.

    ماریولین فابِر، وزیر مهاجرین هلند، در جلسه‌ای در پارلمان این کشور گفت که کابینه در حال بررسی چگونگی توافقات با ازبکستان است، اما جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نکرد.

    این خبر در حالی منتشر می‌شود که آلمان اخیراً با ازبکستان به توافق رسیده و می‌تواند پناهجویان افغان را به این کشور اخراج کند.

    در همین حال، گزارش‌هایی از رسانه‌های سوئیس نشان می‌دهد که این کشور به‌تازگی دو پناهنده افغان را که متخلف شناخته شده بودند، اخراج کرده و به کابل بازگردانده است.

    همچنین، آلمان در ماه‌های گذشته ۲۸ پناهجوی افغان را که مجرم خوانده شده بودند، در یک پرواز چارتر به افغانستان بازگرداند.

    نانسی فیزر، وزیر داخله آلمان، در جلسه‌ای در پارلمان کشورش اعلام کرد که به‌زودی پناهجویان بیشتری از آلمان به افغانستان بازگردانده خواهند شد.

    این تحولات نشان‌دهنده فشارهای فزاینده بر پناهجویان افغان در کشورهای اروپایی و تلاش‌های دولت‌ها برای مدیریت وضعیت پناهندگی است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.