×
×

وزیر صحت امریکا: اظهارات رابرت کندی درباره دستاوردهای علمی و ادبی عرب‌ها جنجال‌برانگیز شد

  • کد نوشته: 64054
  • 06 عقرب 1405
  • رابرت اف. کندی جونیور، وزیر صحت امریکا، در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت میشیگان، با طرح ادعاهایی درباره دستاوردهای علمی و ادبی ملت‌های عرب، با انتقادهایی روبه‌رو شده است.
    وزیر صحت امریکا: اظهارات رابرت کندی درباره دستاوردهای علمی و ادبی عرب‌ها جنجال‌برانگیز شد

    رابرت اف. کندی جونیور، وزیر صحت امریکا، در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت میشیگان، با طرح ادعاهایی درباره دستاوردهای علمی و ادبی ملت‌های عرب، با انتقادهایی روبه‌رو شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد؛ کندی در مراسم حمایت از مایک راجرز، نامزد جمهوری‌خواه مجلس سنای امریکا در شهر گرند رپیدز، مدعی شد که حدود ۵۰۰ میلیون عرب در جهان نه در عرصه علم و ادبیات دستاوردی دارند و نه برنده جوایزی چون نوبل، فیلدز و ولف می‌شوند.

    او در ادامه، جوامع عرب را درگیر «نفرت، جنگ و احساس مورد ظلم قرار گرفتن» توصیف کرد. این اظهارات در جریان صحبت‌های او درباره اخوان‌المسلمین و ادعای تأثیرگذاری این گروه بر جوامع عربی و اسلامی مطرح شد.

    این سخنان پس از اظهارات دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، درباره کشورهای لیبیا، یمن، هائیتی و سومالیا بیان شده است؛ اظهاراتی که در جریان یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت جورجیا و در بحث مهاجرت مطرح شد و واکنش‌هایی را در پی داشت.

    بر اساس گزارش ایسنا، وزارت خارجه لیبیا در واکنش به سخنان ترامپ، کاردار امریکا را احضار کرد و یادداشت اعتراضی رسمی به او تسلیم نمود.

    ترامپ پس از بالا گرفتن اعتراض‌ها، در پیامی مردم لیبیا را پرافتخار، مقاوم و مهمان‌نواز توصیف کرد؛ با این حال، در آن پیام عذرخواهی صریحی از مردم این کشور صورت نگرفت.

    اظهارات کندی بار دیگر بحث درباره نحوه بیان دیدگاه‌های مقام‌های امریکایی درباره ملت‌های عرب و پیامدهای سیاسی و دیپلماتیک چنین سخنانی را مطرح کرده است.

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *