×
×

محاصره هفت‌روزه روستای قصره در کرانه باختری ادامه دارد

  • کد نوشته: 62235
  • 25 اسد 1405
  • روستای قصره در جنوب‌شرق نابلس در کرانه باختری برای هفتمین روز متوالی در محاصره شهرک‌نشینان اسرائیلی قرار دارد؛ گزارش‌ها از قطع راه‌های ارتباطی و جلوگیری از ورود آب، غذا، دارو و کمک‌های امدادی به چند خانواده فلسطینی در این روستا حکایت دارد.
    محاصره هفت‌روزه روستای قصره در کرانه باختری ادامه دارد

    روستای قصره در جنوب‌شرق نابلس در کرانه باختری برای هفتمین روز متوالی در محاصره شهرک‌نشینان اسرائیلی قرار دارد؛ گزارش‌ها از قطع راه‌های ارتباطی و جلوگیری از ورود آب، غذا، دارو و کمک‌های امدادی به چند خانواده فلسطینی در این روستا حکایت دارد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: بر اساس گزارش منابع فلسطینی، شهرک‌نشینان اسرائیلی با پشتیبانی نیروهای ارتش اسرائیل، مسیرهای منتهی به سه خانه در قصره را مسدود کرده و به ساکنان اجازه ورود و خروج نمی‌دهند.

    گزارش‌ها حاکی است که حدود ۱۵ شهرک‌نشین در اطراف خانه‌های محاصره‌شده مستقر شده‌اند و مانع ورود مواد غذایی، دارو و خودروهای امدادی و آمبولانس‌ها می‌شوند.

    یکی از ساکنان قصره گفته است که شهرک‌نشینان شب‌ها با پرتاب سنگ، ایجاد صداهای انفجار و شلیک‌های پراکنده، موجب ایجاد ترس و فشار روانی بر کودکان و زنان می‌شوند.

    همچنین گزارش شده است که شهرک‌نشینان به کارکنان دهیاری قصره که قصد انتقال کمک‌های ضروری به خانواده‌های محاصره‌شده را داشتند، حمله کرده‌اند.

    آنان همچنین چادر دیگری را در زمین‌های متعلق به فلسطینیان برپا کرده‌اند؛ اقدامی که منابع فلسطینی آن را تلاشی برای تثبیت حضور شهرک‌نشینان و تصرف زمین‌ها می‌دانند.

    در همین حال، ده‌ها خبرنگار داخلی و بین‌المللی برای پوشش وضعیت این روستا به قصره رفته‌اند.

    حضور چند شهروند فلسطینی-آمریکایی در میان خانواده‌های محاصره‌شده نیز واکنش مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اسرائیل، را به دنبال داشته و او شهرک‌نشینان محاصره‌کننده را «تروریست» خوانده است.

    منابع فلسطینی می‌گویند افزایش حملات و تعرض‌های شهرک‌نشینان نگرانی‌ها درباره تلاش برای وادار کردن خانواده‌های فلسطینی به ترک خانه‌هایشان و کوچ اجباری را افزایش داده است.

    گزارش‌ها همچنین از حضور نیروهای ارتش و پولیس اسرائیل در نزدیکی محل محاصره حکایت دارد.

    بر اساس برخی تصاویر و گزارش‌های منتشرشده، این نیروها در جلوگیری از ادامه محاصره و حملات شهرک‌نشینان اقدام مؤثری انجام نداده‌اند.

    روزنامه واشنگتن‌پست نیز در گزارشی درباره این رویداد نوشته است که ساکنان محاصره‌شده انتظار داشتند ارتش اسرائیل از آنان محافظت کند، اما به گفته این رسانه، برخی نظامیان در کنار شهرک‌نشینان حضور داشته‌اند.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *