×
×

امیدواری‌ها به پایان کار کاسا-1000؛ شرکت برشنا از تکمیل 70 درصدی کار ساختمانی می‌گوید

  • کد نوشته: 63546
  • 21 میزان 1405
  • پروژه انتقال برق کاسا-۱۰۰۰ در افغانستان با پیشرفت ۷۰ درصدی کارهای ساختمانی، در مسیر تکمیل قرار دارد.
    امیدواری‌ها به پایان کار کاسا-1000؛ شرکت برشنا از تکمیل 70 درصدی کار ساختمانی می‌گوید

    پروژه انتقال برق کاسا-۱۰۰۰ در افغانستان با پیشرفت ۷۰ درصدی کارهای ساختمانی، در مسیر تکمیل قرار دارد.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: طرحی منطقه‌ای که با انتقال برق از آسیای مرکزی به جنوب آسیا، زمینه دریافت ۳۰۰ میگاوات برق برای افغانستان و کسب سالانه ۶۰ تا ۶۵ میلیون دالر عواید ترانزیتی را فراهم خواهد کرد.
    شرکت برشنا می‌گوید که کارهای ساختمانی پروژه کاسا-۱۰۰۰ در بخش افغانستان در مناطق مختلف ۷۰ درصد پیشرفت کرده و این شرکت متعهد به تکمیل آن است.
    بر اساس پیش‌بینی‌ها، این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۶ تکمیل خواهد شد و افغانستان از رهگذر انتقال برق از خاک خود، سالانه ۶۰ تا ۶۵ میلیون دالر درآمد به دست خواهد آورد.
    در چارچوب این طرح، افغانستان قرار است ۳۰۰ میگاوات برق از قرغیزستان و تاجیکستان دریافت کند.
    محمدصادق حق‌پرست، سخن‌گوی شرکت برشنا، می‌گوید که پروژه کاسا-۱۰۰۰ با هدف انتقال برق از آسیای مرکزی به جنوب آسیا طراحی شده است و تکمیل آن می‌تواند به توسعه بخش انرژی و تقویت اتصال منطقه‌ای کمک کند.
    کارهای ساختمانی این پروژه در بخش افغانستان که در سال ۱۴۰۰ متوقف شده بود، در قوس سال ۱۴۰۳ از سر گرفته شد.
    هم‌زمان، نمایندگان کشورهای دخیل در این پروژه، از جمله افغانستان، در نشست منطقه‌ای کاسا-۱۰۰۰ که از ۱۵ تا ۱۷ میزان در شهر بشکیک، پایتخت قرغیزستان، برگزار شد، بر تسریع روند تکمیل پروژه و ادامه همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کردند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *