×
×

نگرانی‌ها از حمله ایران؛ رژیم اسرائیل آخرین وضعیت آماده‌باش را اعلام کرد

  • کد نوشته: 40602
  • 13 اسد 1403
  • به دنبال ترور رهبر حماس در تهران و فرمانده مطرح حزب‌الله در لبنان، نگرانی‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین از احتمال حمله گروه‌های مقاومت بالا گرفته است.

    نگرانی‌ها از حمله ایران؛ رژیم اسرائیل آخرین وضعیت آماده‌باش را اعلام کرد

    به دنبال ترور رهبر حماس در تهران و فرمانده مطرح حزب‌الله در لبنان، نگرانی‌ها در سرزمین‌های اشغالی فلسطین از احتمال حمله گروه‌های مقاومت بالا گرفته است.

    به گزارش خبرگزاری وطت24، پایگاه «اسرائیل رادار» آخرین وضعیت آماده‌باش دستگاه‌های مختلف در فلسطین اشغالی را در بحبوحۀ نگرانی صهیونیست‌ها از احتمال حملات تلافی‌جویانه ایران و متحدانش به اراضی اشغالی ارائه کرده است.

    بر بنیاد این گزارش، پناهگاه‌های عمومی در شهرک‌های مرکز فلسطین اشغالی باز شده‌اند اما هنوز دستورالعمل جدیدی از سوی فرماندهی جبهۀ داخلی صادر نشده است.

    هم‌چنین شفخانه‌ها آمادۀ انتقال بیماران به پارکینگ‌های زیرزمینی برای انجام اقدامات درمانی هستند.

    از سویی‌هم، شرکت‌های هوایی بین‌المللی نیز پروزارها به سمت فلسطین اشغالی را متوقف کرده و اکثر کشورها از شهروندان خود خواسته از سفر به اسرائیل و لبنان خودداری کنند.

    با این حال، خبرگزاری رویترز گزارش داده است که امریکا هواپیماها و کشتی‌های جنگی بیش‌تری را برای دفاع در برابر حمله احتمالی جمهوری اسلامی ایران به خاورمیانه می‌فرستد.

    شماری از مقام‌های ایرانی گفته‌اند که امریکا در واکنش به تهدیدات ایران و حزب‌الله برای پاسخ به ترور اسماعیل هنیه؛ رییس دفتر سیاسی جنبش حماس، آماده است تا جنگنده‌های بیش‌تری را وارد خاورمیانه کند.

    ایران نیز هشدار داده که خون‌خواهی رهبر حماس قطعی است و شب گذشته مجری شبکه سه ایران از تحولات مهم تا ساعات آینده خبر داد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.