×
×

نخستین کنکره داکتران یورولوژی در هرات؛ توصیه جدی به عدم استفاده از نوشیدنی‌های انرژی‌زا

  • کد نوشته: 62025
  • 14 اسد 1405
  • متخصصان داخلی و خارجی در نخستین کنگره اتحادیه داکتران یورولوژی ولایت هرات، بر گسترش همکاری‌های علمی، معرفی روش‌های نوین درمانی و افزایش آگاهی عمومی برای پیشگیری از بیماری‌های یورولوژی تأکید کردند.
    نخستین کنکره داکتران یورولوژی در هرات؛ توصیه جدی به عدم استفاده از نوشیدنی‌های انرژی‌زا

    متخصصان داخلی و خارجی در نخستین کنگره اتحادیه داکتران یورولوژی ولایت هرات، بر گسترش همکاری‌های علمی، معرفی روش‌های نوین درمانی و افزایش آگاهی عمومی برای پیشگیری از بیماری‌های یورولوژی تأکید کردند.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: نخستین کنگره اتحادیه داکتران یورولوژی ولایت هرات با حضور متخصصان این رشته از ایران، پاکستان و شماری از داکتران کابل، در شهر هرات برگزار شد.
    زمری نوری، رئیس اتحادیه یورولوژی ولایت هرات و رئیس دوره‌ای جراحان افغانستان، گفت که این کنگره با هدف معرفی نوآوری‌های جدید در حوزه یورولوژی، تبادل تجارب علمی و ارائه آموزش‌های نوین از سوی متخصصان برگزار شده است.
    وی افزود که بیماری‌های مرتبط با یورولوژی، به‌ویژه سنگ کلیه، در سال‌های اخیر افزایش یافته است، اما هم‌زمان روش‌های نوین تشخیص و درمان، به‌ویژه جراحی‌ها و عملیات‌های کم‌تهاجمی، به‌صورت مدرن و تخصصی در مراکز درمانی انجام می‌شود.
    شماری از داکتران زن فعال در حوزه یورولوژی نیز در این کنگره گفتند که بخشی از بیماران این رشته را زنان تشکیل می‌دهند. به گفته آنان، آگاهی ناکافی از علائم بیماری‌ها، مراجعه دیرهنگام به مراکز درمانی و برخی شرایط دشوار زندگی، از عوامل افزایش مشکلات و بیماری‌های یورولوژی در میان زنان به شمار می‌رود.
    متخصصان صحی از شهروندان خواستند برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کلیوی و مجاری ادراری، آب کافی بنوشند و از مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های انرژی‌زا خودداری کنند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *