×
×

رئیس الوزرای امارت اسلامی:
مردم برای حل مشکل کم آبی همکاری کنند

  • کد نوشته: 44361
  • 23 عقرب 1403
  • رئیس الوزرای امارت اسلامی در پیامی تصویری از مردم افغانستان خواسته است تا برای حل مشکل کم آبی در کشور با حکومت همکاری کنند و به اهمیت مدیریت منابع آبی تأکید کرده است.
    مردم برای حل مشکل کم آبی همکاری کنند

    رئیس الوزرای امارت اسلامی در پیامی تصویری از مردم افغانستان خواسته است تا برای حل مشکل کم آبی در کشور با حکومت همکاری کنند و به اهمیت مدیریت منابع آبی تأکید کرده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، ملاحسن آخوند، رئیس الوزرای امارت اسلامی، در پیامی اعلام کرد که تغییرات اقلیمی، خشکسالی و افزایش جمعیت، عوامل اصلی کم‌آبی در افغانستان هستند.

    او با اشاره به تهدید جدی کم‌آبی، مدیریت آب‌ها را از اولویت‌های کاری امارت اسلامی دانسته و از مردم خواسته است تا در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

    آخوند در سمینار تحقیقی راه‌های استفاده از منابع آبی افغانستان، بر لزوم همکاری مردم با حکومت تأکید کرد.

    مقام‌های امارت اسلامی در سه سال گذشته همواره نسبت به بحران آب در کابل هشدار داده و اعلام کرده‌اند که برای حل این بحران، سعی در انتقال آب رودخانه پنجشیر به کابل دارند.

    سازمان ملل پیشتر اعلام کرده بود که حدود ۸۰ درصد از جمعیت افغانستان به آب آشامیدنی کافی دسترسی ندارند.

    تلاطم و بی‌نظمی آب‌وهوایی در افغانستان زندگی روستایی و وابستگی شدید به زراعت مردم را دچار بحران کرده است.

    خشکسالی، باران و سرما و گرمای بی‌موقع، سیلاب و توفان، محیط زندگی مردم را که از ابتدایی‌ترین امکانات محرومند، به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

    کارشناسان اقلیم سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده‌اند که سال ۲۰۲۳ با وجود گرم‌ترین سال ثبت‌شده، رکورد خشکسالی در سال‌های آینده شکسته خواهد شد.

    گوترش، دبیر کل سازمان ملل، هشدار داده که ذوب یخچال‌های طبیعی، سیل‌های مرگ‌بار، توفان‌های شدید و خشکسالی‌های پی‌درپی از جمله اثرات مخرب تغییرات آب‌وهوایی هستند.

     

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.